Aurinkoinen lauantai Porvoossa

Kuten nykyään viikonloppuisin tapana on, huristeltiin eilenkin tuonne uuteen/tulevaan kotikaupunkiimme. Saatiin siivottua raksan pihaa, josko piakkoin päästäisi jo puutarhan laiton pariinkin? Se on osuus jota olen eniten odottanut, koko raksaprojektin huipentuma :-) Pihasuunnitelma alkaa olla jo aika hyvällä mallilla, tosin tuntuu että jatkuvasti tulee mieleen uusia ideoita, eikä ihan kaikkea saa pienelle tontille mahtumaan. Jonkunlaista karsintaa on siis luvassa. Parempi kuitenkin näin päin, kuin ettei olisi ideoita ollenkaan!

Iltapäivällä päätettiin tehdä pieni retki kaupungille, ja käytiin hakemassa Brumbergin tehtaanmyymälästä lauantaikarkit. Samalla kun kävelyllä oltiin, piipahdettiin myös vanhan kaupungin vieressä sijaitsevalle Linnamäelle. Se olikin meille uusi, mutta sitäkin hauskempi tuttavuus. Lapsista oli huikean hauskaa kulkeä jyrkkiä mäkiä ja puisia siltoja pitkin, se oli kuin ihan oikea seikkailu! Isillä taisi tosin tulla vähän hiki työnnellessä nuorimmaisen rattaita mäkiä ylös, mutta sehän tekee vaan hyvää :-D Suosittelen luonnon ystäville poikkeamaan Linnamäellä, mikäli liikutte vanhassa Porvoossa, ja pienelle kävelylenkille on aikaa.

Toivottavasti saadaan pian lisää noita kauniita ja aurinkoisia päiviä!

4 kommenttia

 1. Porvoo on kyllä varmasti suomen kauneimpia paikkoja. Jokakerta kun Porvoosta kuulee tai näkee niin samotein sinne mieli halajaa. Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneutta voi olla niin monenlaista. Porvoossa on paljon kauniita vanhoja rakennuksia, ja tykkään niihen inhimillisestä mittakaavasta. Toisaalta joku suurkaupunkikin voi olla tosi kaunis, tai maalaiskylä jne. Vesi on vielä sellainen elementti, että heti kun kaupungissa on vettä, tekee se aina oman lisänsä tunnelmaan! Itse pidän Porvoossa toki jokirannasta, mutta ehkä vielä enemmän merestä joka on oman tulevan kotimme lähellä :-)

   Poista
 2. Poevoon vanha kaupunki onkin kiva käyskentelypaikka, niin kuin jokirantakin. Vaan paras paikka on tietysti meidän mökkihoodit :) Ja teidän mielestä teidän tulevat kotikonnut, luulen mä.

  Kovasti tsemppiä ja intoa loppurutistukseen raksalla, hyvin te vedätte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siellä monta kivaa paikkaa, ja varmaan monta mitä me ei vielä edes tiedetä. Mutta tosiaan, omat huudit on ne kivoimmat, tietysti :-)

   Kiitos tsempeistä, yritystä on ainakin! :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!