logo

Kukkaisaa perjantaita


Aivan huomaamatta venähti blogissa hiljaisuus pidemmäksi kuin yleensä. Jotenkin tässä aika vaan hujahtaa silmien edestä, pitää koettaa itse jotenkin rimpuilla mukana. Raksablogi on toki päivittynyt sitä mukaa kun työmaalla on hommat edistyneet, mutta tänne puolelle ei ole juttuja oikein eksynyt. Pahoittelut siitä! Uusi koti alkaa olla pian siinä vaiheessa, että postaukset voisivatkin siirtyä pikkuhiljaa taas kaikki tänne yhteen paikkaan, eli nimensä mukaisesti talosta kotiin. Työmaavaihe on siis tosiaan loppusuoralla, uskomatonta mutta totta! 

Jokavuotinen ihastelun kohteemme, takametsän valkovuokkomeri on taas puhjennut kukkaan. Ai että se on kaunis! Valkovuokkojen jälkeen metsä täyttyy kieloista ja aivan huumaavasta tuoksusta. Tuo pikkuruinen metsä on ollut yksi parhaita asioita täällä, harmi ettei sitä voi napata mukaan muuttokuormaan :-) Omalla pihalla olen koettanut siirtää purkkeihin pieniä pistokkaita siirrettäväksi uuteen pihaan. Kovasti sormet jo syyhyäisi päästä siellä pihan laittoon, mutta vielä pitää malttaa. Ehkä kuitenkin jo piakkoin?

*edit* Sain tänään tiedon, että blogilista lopettaa toimintansa 1.6.2015. Eli kaikki jotka seuraatte blogiani tätä kautta, tiedoksenne. Kannattaa ottaa oma lukuluettelo sieltä ylös ja vaihtaa johonkin toiseen palveluun. Tätä bloggeriahan voi esimerkiksi käyttää myös blogien lukemiseen, vaikkei omaa blogia haluaisikaan pitää.

Ihanan keväistä viikonloppua kaikille, ensi viikolla onkin jo vappu ja toukokuu! Niin mahtavaa :-)

*toinen edit, vasta kuvista huomasin, että kellon päivämäärä oli väärin! Nyt korjattu :-D


Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!