Jussit, vaput vai mitkä näänyo

Meillä vapun ohjelmassa ei ole marssia eikä piknikkiä, mutta sen sijaan juhlimme appiukon pyöreitä vuosia siman ja munkkien tahdissa, ja heti huomenna suuntaamme reippaina raksalle. Tai no, onhan se raksalla olo yhdenlaista piknikkiä, kun pääosassa on varsinkin lapsilla usein ne eväät :-D Luvassa on siis raitista ulkoilmaa, varaston katon pellitystä, uuden pihan tsuumailua sillä silmällä ja kenties vähän saippuakuplien puhaltelua. Minun mielestäni oikein kelpo vappusuunnitelma :-)

Hauskaa vappua kaikille, toivottavasti se ei ole kovin valkoinen, niinkuin taitaa jossainpäin olla! :-D

P.S. Tämän päivän Hesari väitti, ettei koivut ole vielä hiirenkorvilla, mutta kyllä ne näyttäisi meilläpäin kuitenkin olevan !


8 kommenttia

 1. Kivat kuvat ja loistosuunnitelmat viikonlopulle! Hauskaa vappua teidän köörille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hauskaa vappua teillekin! Ja onnea tyttärellesi synttäreiden johdosta :-)

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Toivottavasti oli kiva vappu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vappu oli mukava vaikkakin hyvin erilainen kuin yleensä :-) Ehkä ensi vuonna taas jotain perinteisempää taas, ja vähemmän raksahommia? :-D

   Poista
 3. Ne se on tämäkin vappu vietetty ja toukokuu alkuun saatettu :)
  Kiva tuo pieni vihreä riihimäkeläinen kukkamaljakkona. Valkovuokkoja on ihan valtavasti tuolla metsänlaidoilla, mielettömän kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, uskomatonta että nyt on se kevät, tuntuu että sitä on odotettu sata vuotta! Meillä on valkovuokkoja aina tuo pieni takametsä ihan valkoisenaan, ja myöhemmin se on täynnä kieloja. Se on jotenkin niin ihana asia, joka vuosi jaksan ihmetellä että miten voikin olla niin nättiä :-) Ja että sitä saa katsella kodin ikkunan läpi <3

   Poista
 4. Vappu oli ja meni ja nyt vaan kesää kohti. Kivat kuvat, mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Pitäisi kai nostaa kuvien latauskokoa, tuntuu että menee rakeisiksi kun laittaa isokokoisia kuvia vaikka oikeasti olisikin ihan tarkkoja kuvia.

   Kiitos samoin, nyt tosiaan kohti kesää!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!