Jälleen langoilla
Heipähei, täällä ollaan taas! Netti on saatu jälleen toimintaan :-)

Kuvissa tunnelmia viime päiviltä. Aikaa kuluu nykyään enemmän ja enemmän tuolla raksalla, siellä aletaan olla jo loppusuoran alkupäässä. Pitää koettaa löytää nyt jostakin vielä yksi vaihde lisää, että saadaan projekti kunnialla läpi. Tälläisenä kauniina keväisenä päivänä kuin tänäänkin oli, tuli tunne että ehkä tämä sittenkin tästä, ehkä? Kotipihalta bongasin jo ensimmäisiä kukkia. Esikot ja kevätkaihonkukat ainakin aukovat nuppujaan, ja moni muu kasvattaa jo innokkaasti varsiaan. Ehkä nyt voi vihdoin uskoa, että talvi on selätetty? Kesä ja uusi koti tulevat ihan pian! 


Ihanaa loppuviikkoa, huomenna onkin taas jo perjantai. Tämä oli kivan "lyhyt" viikko :-)


2 kommenttia

 1. Teillä on jo huikealla mallilla siellä. tsemppiä ja raksa-iloa sinne loppumetreille!
  Ihanan näköinen musta keittiö tulossa. Voi kun kiva nähdä pian sitten valmiita kuvia. Meillä lähti vasta kalusteet tilaukseen..
  Aurikoenergiaa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, aurinkoenergialle onkin kyllä käyttöä :-) Keittiö on tosiaan osittain musta, loput on sitten valkoista. Ennen pääsiäistä kävi asentajat, mutta kalustus jäi vielä aika kesken, ja he tulevat jatkamaan vasta ehkä ensi viikolla. Osa tarvikkeista puuttui vielä, ja niitä odotellaan. Nyt on vähän hiljaisempi vaihe taas, mutta eiköhän pian ala tulla valmiita juttuja ihan rytinällä :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!