Vanha ystävä palasi


Tänään ihailin auringossa kylpevää vihreyttä. Se tulee ikkunoista sisään, se menee jokaiseen soluun ja sytyttää sinne valot päälle pitkän harmauden jälkeen. Olen ihminen, joka käy ilmeisesti auringolla. Tai joskus ainakin tuntuu siltä. Että keväällä sitä herää taas henkiin, talvet viettää jossakin kummallisessa stand by-tilassa.

Ihailin myös tienposket täyttäviä voikukkameriä. Motarin laidat alkaa käydä hyvinkin tutuiksi välillä Helsinki-Porvoo.
Ihailin lapsen eskarissa tekemää koristeltua ruukkua johon hän oli istuttanut vielä omin pikku kätösin herneitä kasvamaan. Ihana!
Ihailin koivuja, pihaa, kukkia. 
Ihailin vihreää väriä, kuinka iso voima sillä onkaan.

Tervetuloa takaisin, ystäväiseni!

*Lisäys, huomasin äsken sattumalta, että puutarha-aiheinen kuvakansioni on nyt "pinnalla" Styleroomissa, siellä on muutama kesäisempi kuva tästä meidän nykyisestä pihasta. Meneekin sitten taas muutama vuosi että saadaan uuden talon piha edes jonkulaiseen kuntoon... :-D

10 kommenttia

 1. Kylläpä vihertää. Minäkin kyykiskeli tänään orvokkien ja kenties tulevan kasvimaan kimpussa (olen aina vannonut eittei meille tule kasvimaata...) Sitä se kevät teettää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kasvimaa olisi niin ihana! Pakko kysyä, näkyvätkö kuvat sinulla normaaleina, vai aivan sumeina kuin olisi tosi huonoja kännykkäkuvia?

   Poista
 2. Ihanaa kevättä siellä. Meidän tarkoitus viettää koko viikonloppu pihalla, hyvää säätäkin luvattu. ps. Kuvat on pikkuisen sumeita ainakin mulla,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä nyt just niin mahtava sää! Koetin kahdella eri selaimella katsoa ja samanlaisia sumeita oli kuvat. En tiedä onko vika nyt siis bloggerissa, picasassa vai tässä minun koneenrakkineessa joka vetelee todellakin viimeisiään... Koetan saada kuvat kunnollisiksi pian!

   Poista
 3. Luonto on muuttunut ihan muutamassa päivässä vihreäksi! Sateet ja samaan aikaan melko lämpimät päivät ovat tehneet tehtävänsä. Nyt on kyllä kaunista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuo tämänpäiväinen auringonpaiste sai vihreän oikein hehkumaan, vaikka jonkun aikaa onkin jo ollut hiirenkorvat ja muutakin vihertävää. Ai että kun sää jatkuisikin nyt tälläisenä!

   Poista
 4. Kyllä tosiaan on kiva nähdä taas tämä vanha ystävä. :) Ihanan vehreää teillä jo puutarhassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreys jotekin tuli lopulta aika yhtäkkiä vaikka aluksi kevät tuntui pitkältä odotukselta :-)

   Poista
 5. Ihana vihreä! Oon kulkenut koko viikon kamera mukanani odottaen aurinkoa. Eipä ole näkynyt kotimatkojen aikana, jolloin olisin voinut metsäreitillä kuvata. No mutta, ensi viikolla lehdet ovat vieläkin isompia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko saa kyllä vihreän oikein hehkumaan :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!