Uudessa kodissa


Vaikka mieli on vanhasta talosta haikeana, on elämässä silti myös paljon iloa. Uusi koti on tällä hetkellä valtava laatikkovarasto, kuvattavia kulmia ei todellakaan montaa ole, mutta tässä nyt vilautan niitä muutamia teillekin :-) Täällä on paljon enemmän tilaa, varsinkin kun joskus saadaan tavarat paikoilleen. Kalusteiden paikkoja vielä ihmetellään, ja tavaroiden purkamista hidastaa toistaiseksi melko vähäinen säilytystila. Eiköhän kaikki tästä kuitenkin paikkansa löydä. 

Tänään oli ensimmäinen päivä, kun olimme miehen kanssa tässä kotosalla molemmat. Eilen mies oli vielä iltaan asti tekemässä pieniä fiksailuja vanhalla talolla, mutta nyt saamme tosiaan keskittyä vain tähän yhteen. Meillä on ollut tavallaan kaksi taloa ja kaksi kotikaupunkia jo melkein vuoden, ja nyt kun niitä on enää vain yksi, on jotenkin helpompi hengittää. Aikaakin vapautui hurjasti, kun ei tarvitse enää istua jatkuvasti auton ratissa motarilla matkalla jompaan kumpaan paikkaan. Tämänpäiväinen pitkä rauhallinen kävely metsässä oli sellaista luksusta josta emme ole saaneet nauttia pitkään aikaan, ja se tulikin kyllä tarpeeseen. Aurinkokin paistoi. Ehkä elämä tosiaan voittaa vielä! :-)

Yhdessä kuvista näkyy muuten ensimmäisenä iltanamme kuvattua sumua. Tuo oli meille ihan uusi ilmiö kun ollaan oltu täällä vain päivisin. Mereltä nousee iltaisin todella paksu sumu, aika hienon ja jopa hieman aavemaisen näköistä!14 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :-) Siltä ei itsestä vielä tunnu, kun täällä on tosiaan ihan kauhea kaaos, mutta eiköhän se upeus tuolta jostain kasojen alta vielä kuoriudu :-D

   Poista
 2. Pakkasin jo laukut. Milloin voi tulla kylään? 😃 (ehkä ensin kuitenkin hueman lepäätte...) Upealta näyttää! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Honey, sä oot tervetullut koska vaan! Mutta tiedän, että et esteetikkona luultavasti nauttisi tästä kaaoksesta ;-)

   Poista
 3. Teillä onkin upea metsä ja lenkkeilymaastot ihan vieressä. Juuri juhannuspäivänä heitettiin lenkki siellä ja käveltiin teidänkin ohi :) On mielenkiintoista seurata miten alue muotoutuu, tai on jo muototutunut metsästä asuinalueeksi. Alueelle on ilmeisesti tulossa joitain kerrostalojakin.

  Oi, uuteen kotiin muuttaminen on varmaan antoisaa. Sanon minä, joka tykkään muutoista, mutta jonka mies inhoaa niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuosta kun lähtee takapihalta kulkemaan, riittää metsää ja peltoa niin pitkälle kuin jaksaa kulkea. Se on yksi parhaita puolia täällä! Kaupunkikin on kuitenkin lähellä, eli saadaan molemmat :-) On tänne tulossa rivitaloja ja tuonne meren äärelle kai muutama kerrostalokin. Useampi vuosi varmasti menee ennenkuin täällä alkaa olla valmista. Muuttaminen on kyllä kamalaa puuhaa, mutta uuden laittelu sitten joskus kun kaaos on ensin selätetty, on sitten taas mukavaa :-)

   Poista
 4. Kaunista! Ja kiva junarataleikkipaikka..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina :-) Junaradalle tuo oli ainoa paikka, koska muualla ei näy vielä tarpeeksi lattiaa :-D Piti vaan varoa ettei junat tipahtele kaiteiden välistä alakertaan :-D

   Poista
 5. Kaunista. Onnea Uuteen Kotiin! ❤️ Tervetuloa kurkistamaan myös meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Sinulla olikin ihania puutarhajuttuja siellä, meidän puutarha on tällähetkellä taas "nollapisteessä". No, pohjalta on hyvä taas ponnistaa! :-)

   Poista
 6. Ihania jo nämäkin kuvakulmat <3 Upea koti! Jos asuisin lähempänä tulisin avuksi laatikoiden purkamisessa...tosin yksikätisenä, mutta kuitenkin!

  Mukavaa pikkulauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Parantele sinä vaan käsi kuntoon, me koetetaan opetella sietämään kaaosta :-D

   Poista
 7. I H A N A N näköistä kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kyllä tästä vielä hyvä tulee, mutta aikaa se vielä vaatii :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!