Kouluhommia

Meillä oli koulussa eilen ja tänään tiukat kaksi päivää tutustumista SketchUp-ohjelman ja mallinnuksen kiehtovaan maailmaan. Viimeisenä tänään piti tehdä vielä pinnat ja sisustus huoneeseen jolle oli annettu vain mitat, ikkunan ja oven paikat sekä määritelty että yhdellä seinällä pitää olla valokuvatapetti. Tässäpä siis tuotokseni, jonka ajattelin jakaa teillekin pieneksi kurkistukseksi opintoihini :-) Sisustus ei sinänsä ole kovin ihmeellinen, harjoutuksen tarkoituksena oli kerrata kaikki toiminnot mitä olimme ohjelmasta käyneet läpi. Aika hauska olisi tuo meidän takapihan lato kyllä valokuvatapettinakin, vai mitä?

Kiinnostaako teitä nämä minun opiskeluhommat, haluatteko jatkossakin että laittelen näistä välillä jotakin tänne blogiinkin? 

Ihanaa lauantai-iltaa, minä kipaisenkin tästä saunan löylyihin <3


8 kommenttia

 1. Kiinnostaa kyllä opiskelujututkin, sulla on niin hyvä tyyli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja kiitos, onpa kiva kuulla että pidät tyylistäni <3

   Poista
 2. Mikä toi seinällä oleva kuutio on? En yhtään hahmota miten se on seinässä kiinni? Nähtävästi kulmasta, ei sivusta? Varjo tulee hassusti.

  Sori tämmönen ehkä ihan turha kysely, kävi vain vaivaamaan! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuusikulmainen kello :-) Tuossa ohjelmassa sai säädettyä myös varjoja ja niiden suuntaa, koetin ottaa mahdollisimman pienet varjot kun pidemmillä varjoilla tuli outoja näkymiä kun kattohan huoneesta puuttuu :-D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ehkäpä laittelen sitten toistekin jotakin kouluhommia tänne :-)

   Poista
 4. Mielenkiintoista, on mukava lukea opinnoistasi. Ja, wau hieno olisi tapettina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tapettina olisi tosiaan kiva, mutta pakko sanoa että tykkään tuosta ladosta ihan livenäkymänä ikkunasta täällä omassa olkkarissa vielä enemmän :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!