Sää kuin morsian

Tammi, luontokuva, kesä

Järvimaisema

Järvimaisema, iltahämärä

Nuotio, tuli

Ruiskukka, järvimaisema, kaunista

Viikko sitten pääsimme juhlistamaan rakkaan ystäväni häitä. Muutoin on satanut ja ollut kaikin puolin aika kehnoa säätä jo pitkään, mutta kuin taikatemppuna hääpäivä oli täydellinen, aurinkoinen mutta ei liian kuuma. Hääjuhlaa vietettiin ihanassa paikassa luonnon helmassa, enkä muista kyllä koskaan nähneeni niin kaunista taustaa hääparin takana kuin näissä häissä. Rantakallio on todellakin täydellinen paikka tulla vihityksi <3 Juhlat olivat kaikin puolin onnistuneet, ja reissun kruunasi se, että iso osa juhlaväestä yöpyi juhlapaikalla. Iltasella saunottiin, uitiin, paistettiin makkaraa ja laulettiin karaokea aamunkoitteeseen. Aamiaisellakin sai vielä nauttia hauskasta seurasta, ja järvimaisemasta :-) Ihan huippua!

Näihin kuviin onkin hyvä tavallaan lopettaa tämä kesä, nyt ulkosalla nimittäin myrskyää siihen malliin syksyisesti, ettei sään ja morsiamen yhdistävä sanonta enää oikein käy laatuun. Tai sitten kyseessä on pahemman luokan Bridezilla :-D

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille, ja onnea vielä kerran L ja P! 

P.S. Blogin päivitys on viimeaikoina takkuillut pahemman kerran, kun kuvien siirtoon ja vesileimojen tekoon käyttämäni Picasa ei tunnu toimivan oikein kunnolla. Se heittää minut joka kuvan latauksen jälkeen ulos, ja joka kerta pitää kirjautua uudelleen sisään. Onko muilla bloggerin käyttäjillä ollut tälläistä ongelmaa? Kohta siirryn kenties kuvattomiin postauksiin, tai sitten pitää keksiä jokin muu sopiva tapa kuvien merkkaamiseen ja siirtoon :-D


2 kommenttia

 1. Mulla on sellainen käsitys, että Picasa loppuu kokonaan, voikohan johtua siitä? Maaliskuussa ostin uuden läppärin ja yritin siihen ladata aiemmin käyttämääni Picasaa, niin tuli ilmoitus, että Google lopettaa sen päivittämisen enkä saanut sitä enää ladattua. Täytyi siis opetella uusi kuvankäsittelyohjelma. Ihania kuvia joka tapauksessa ja mahtavan kuuloiset häät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muistelen, että joskus viime talvena vai oliko peräti viime vuoden puolella olisi ollut juttua että Picasa tulee loppumaan kokonaan. Olen itsekin miettinyt että liittyisikö siihen, mutta luulisi että tilalle tulisi jokin muu vastaava? Googlekuvien kautta saa toki siirrettyä kuvia, mutta tekstien ja kuvaleimojen lisäys ei siellä käsittääkseni onnistu. Noh, pitääpä seurata tilannetta, ja laitella kuvat tänne vaikka ilman tekstejä kunnes asia selkiytyy :-)
   Kiitos, häät oli kyllä mukavat, ja paikka innosti kuvaamaan <3

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!