Kesä hiirenkorvalla, ja Kauniita kesäkoteja arvonnassaYksi vuoden odotetuimpia päiviä koitti viimein, kun koivujen lehdet aukesivat hiirenkorville. Itselleni tämä on ainakin se hetki, kun tuntuu että kesä on vihdoin koittamassa, se kopistelee jo ovella. Joka vuosi jaksan innostua tuosta hennosta vihreästä yhtä paljon, voiko mitään niin energistä väriä ollakaan?


Makuuhuoneemme ikkunoista avautuu aamuisin maisema, jossa aurinko nousee pienen metsikön takaa, ja saa lehdet aivan hehkumaan voimaa ja energiaa päivään. Tuo näkymä on yksi elämän suurista pienistä iloista ♥ Tunnen kiitollisuutta joka päivä maiseman äärellä.


Tänään terassillakin jo tarkeni, ja kaivoinpa aurinkovarjonkin esiin. Oikein naurattaa, että eihän siitä ei ole kuin muutama päivä, kun vielä raappasin aamulla auton ikkunoista jäätä! Viikko sitten makasin pari päivää sohvalla vatsataudissa, ja katselin kuinka ulkona vuoron perään satoi lunta ja paistoi aurinko. Toukokuussa! Aurinko ilmeisesti sittenkin voitti tämän taistelun, ainakin hetkeksi. Juhannuksena alkaakin sitten jo taas viilenemään kohti syksyä... heh.Yksi varma kesän merkki on myös se, että ilta-aurinko paistaa pohjoisen puolen ikkunoista sisään. Kaipa se siis uskottava on. Äkkäsin muuten senkin, että Suvivirttä veisataan jo parin viikon päästä! (Mihin koululaiset lomalla?? Ajoissa aloitin tämänkin pohdinnan...)  Varmoja merkkejä on myös siemenpussien ja taimien ilmaantuminen kauppoihin, ja se että joka ilta pitää käydä kiertämässä puutarhaa ja katselemassa mikä kaikki on kasvanut tai onko tullut uusia versoja esiin. Tämäkin on niitä elämän pieniä suuria iloja, oma pieni hetkeni.


Alkaneen kesän ja lämmön kunniaksi arvon teille ihailtavaksi hurmaavia kesäkoteja, eli Tanja Hakalan ja Johanna Lehtisen Järvien Kesäkodit-kirjan. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta, kerro vaikkapa miten pitkällä kevät on omalla kotiseudullasi? Odotatko jo kovasti kevättä ja kesää? Jos olet kirjautunut lukijaksi bloggerin lukijaraatiin ja/tai tykännyt blogin sivusta Facebookissa, saat lisäksi toisen arvan. Kerro monellako arvalla osallistut!

Arvonta alkaa nyt, ja päättyy sunnuntaina 28.5. klo 21.
Arvonta on suoritettu, kiitos osallistuneille!


Ihanaa viikonloppua kaikille!


26 kommenttia

 1. Meillä näyttää aika samalta kuin teillä. Koivuissa on hiirenkorvat ja pionit on hyvällä alulla. :)

  Oispa mahtavaa voittaa tuo kirja! Tällä hetkellä kaipaan inspiraatiota oman mökin sisusteluihin. :)

  VastaaPoista
 2. Tänään huomasin juuri, kuinka koivuihin on tullut hetkessä hiirenkorvat. Ja todellakin odotan kesää. Kesä on ihmisen parasta aikaa.

  Kahdella onnekkaalla arvalla mukana 😊

  VastaaPoista
 3. Kevät on täällä n. kaksi viikkoa myöhässä. Raparperin alut näkyvät juuri ja juuri, niitä odotellessa... Ensimmäisestä raparperipiirakasta alkaa kesä meillä virallisesti. Ja sitä kyllä odotetaan. :) Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloggerin kautta.
  Tänään täällä lännessäkin kevät otti aimo harppauksen eteenpäin, ja olikin oikein mukavan lämmintä. Eiköhän se kesä pian pääse kunnolla alkamaan :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kovin keväistä jo teillä. Meillä vielä paikoitellen lunta. Mukana kahdella. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Aurinkoista ja lämmintä meillä päin. Nyt jo alkanut vihertää puiden silmut ja maasta nousee jo vaikka mitä. Mukana ihanassa arvonnassa.
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Oieestaan nyt onkin kaunien aika, kun puut ovat hiirenkorvilla♥
  Kirja-arvontaakin otan osaa, vaikka yhden tuollaisen jo kerran eräässä blogissa voitinkin....koskaan en vaan kirjaa ole saanut..:)

  VastaaPoista
 8. Kovin hitaasti kukat tulevat esiin ja epäilen, että osa jää tulematta. Onneksi nyt tuli vähän lämpimämpää ja käkikin jo kukkuu. Yhdellä mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Varjoisilla paikoilla vielä lunta. Vasta vähän vihertää. Mukana kahdella.
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Espoossa on jo keväistä ja lämmintä. Kesää odotellessa, tykkään lämpimistä ilmoista. :)
  Kahdella arvalla mukana
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Puut eivät täällä viherrä vielä yhtään, mutta uskon että ensi viikon aikana saattaa vihreää ilmestyä maisemaan. Innolla odotan kesää, varsinkin niitä oikeasti lämpimiä päiviä. :) Yhdellä arvalla mukana. saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kevät on täällä jo varsin pitkällä. Maasta puskee kukkia esiin ja puiden lehdet vihertävät. Jatkuisipa tämä näin, eikä tulisi enää yöhallaa ja räntäsateita!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kevättää meilläkin, mutta aika hitaasti.
  Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 14. Kevät etenee pikkuhiljaa. Ei ihan niin pitkällä, kuin teilläpäin. Mukana yhdellä. mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Täällä Pohjois-Savossa ei vielä puut viherrä, mutta itse istutin kesäkukkia. pirjo.immonen@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 16. No tosiaankin tuli se kevät sitten vauhdilla, lopultakin.. Lounaisessa Suomessa on helle hellinyt pari päivää oikein kunnolla, ja äsken hipsin paljain varpain ensimmäisen kerran tänä vuonna aamukahville ulos. Mahtoiko olla kovinkaan järkevää, se jää nähtäväksi. Kesäkukkia istuttelin minäkin eilen..
  Mukana arvonnassa, kirja näyttää houkuttavan inspiroivalle.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 17. Koivut ovat täällä eteläisessä Suomessa tämän lämmön myötä todella heränneet. Vielä muutama tälläinen lämmin päivä niin ne saavat kesän kokonsa ja värityksensä.Nurmikko alkoi lämmön myötä viheriöimään parissa päivässä.
  Mukana blogger-lukijana kahdella arvalla.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 18. Täällä myös koivut hiirenkorvalla. Kahdella mukana arvonnassa.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Nämä lämpimät päivät ovat kyllä saaneet aikaan sen että nurmikko on alkanut vihertämään kunnolla ja kukkapenkeistäkin alkaa jotain nousemaan. Ja ensimmäisen voikukan huomasin kanssa kukkivan lämpimällä talon seinustalla.
  Yhdellä arvalla mukana.
  Tv; Sari
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Täällä alkaa olla jo lehdet puissa =). Kahdella mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Nautin todella valoisuudesta, auringon lämmittävistä säteistä takatalven jälkeen! Yhdellä arvalla mukana. waara(@)hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Kahdella mukana. Oltiin viikko reissussa ja oli mahtava huomata, että siinä ajassa Lakeuksille oli puhjennut hiirenkorvat ja nurmikko alkanut vihertää. Mukavaa tulevaa kesää!

  VastaaPoista
 23. Pari päivää sitten koivuihin puhkesi silmut. Tuomessa on jo lehden alut.
  bebene@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Juuri tämän viikon alussa huomasin, että ruoho alkaa vihdoin vihertää ja puihin alkaa tulla lehdet, kyllä se kesä sieltä tulee! On sitä kovasti jo odotettukin, vielä en tosin ole ehtinyt paljoakaan pihalla laitella, mutta vielä ehtii! Yhdellä arvalla osallistun.
  -Jennyli-

  VastaaPoista
 25. Kyllä toukokuu on parasta aikaa vuodessa. Luonto puhkeaa kukkaan ja koko ihana kesä on vielä edessäpäin. Yhdellä arvalla mukana.
  hanna_lappalainen@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Tämä viikko on tuonut kesän meille :) Kaikkialla on niin vihreää ja luonto on todella puhjennut kukkaan. Tämä on vuoden parasta aikaa, toki kesääkin odotan malttamattomana (vilukissa kun olen).

  jasmine_325 (at) hotmail.com

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!