kotiliesi

Raparperin makuinen sunnuntai, ja arvonnan voittaja!
Ai että miten paljon saakaan aikaan kotona kun vapaat osuvat viikonlopulle, ja vielä peräkkäisinä päivinä! Koko kevään odottanut perusteellinen pihan kitkeminen tuli tehtyä, ja sain laitettua pensaiden alle myös maisemointikankaan ja hakkeet. Ehkäpä pysyy tuo kadun puoleinen reuna nyt hetken vähän siistimpänä? (Vinkki itselle ja muillekin, se kangas olisi kannattanut laittaa sinne jo ihan alunperinkin, varsinkin, kun käyttää penkin täytteenä peltomultaa rikkakasveineen... :-D)

Viime kesältä asti roikkuneitä pikkuhommia saatiin myös alta pois vaikka kuinka monta. Patolevyn reunanauhan kiinnitystä varaston sokkeliin, viiniköynnökselle ritilän rakentamista, pergolan maalausta ja vaikka mitä muutakin. Mahtuipa viikonloppuun myös yhdet kivat kesäjuhlat ystävien kanssa ja puistoretki lasten kanssa. Ja ehkä parasta; tein ensimmäisen kerran tänä vuonna raparperipiirakkaa ♥. Ihana kesän maku!

Kesäisissä tunnelmissa suoritin myös äsken Järvien kesäkodit-kirjan arvonnan. Voittaja on Siinatar, paljon onnea! Voittajalle on laitettu sähköpostia :-)

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia

 1. Aivan mahtava yllätys! Käynpäs saman tien vastaamassa =).
  -Siinatar-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vielä! Kirja on tosi kaunis, mukavia kesäisiä hetkiä sen parissa :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!