Kevätretkellä: Keinuhongan tila ja Suvimarja Lifestyle Puoti


Tänä viikonloppuna sain todella tervetulleen irtioton arkeen. Reissasin tapaamaan ystäviä ja viettämään ihanan miniloman Auttoisiin, Keinuhongan tilalle Suvimarja Lifestyle Puodin 5v-synttäreille. Kokoonnuimme pienellä naisporukalla jo edellisenä iltana Ainonrantaan, joka olikin tosi kaunis paikka yöpyä! Varauskirja on kuulema jo aika täynnä, mutta aloin kyllä heti haaveilemaan pienestä lomasta tuolla omankin perheen kanssa :-)
Rohkeasti kokeilin heittää talviturkkiakin, mutta yritykseksi jäi :-D Jorpakossa kahlatessani päässä soi vain PMMP:n kappale jossa joutsenet jäätyy jaloistaan kiinni... Järvivesi ei siis vielä kutsunut, mutta lämmin palju sitäkin enemmän. Sauna, palju, kasvohoito ja hyvä seura takasivat sen, että uni maistui, vaikka yleensä olenkin huono nukkumaan muualla kuin kotona.  Aamulla nautittiin porukalla pitkä aamiainen, jonka jälkeen suunnattiinkin itse päätapahtumaan, Puodin syntymäpäiville. 


Kauppa oli minulle ihan uusi tuttavuus, ja ihastuin kyllä ikihyviksi! Tilan ympäristö itsessään oli jo huikean elämyksellinen, ja lisäksi kaupan valikoima oli hengästyttävä. Sisustustuotteita, kahvila, kivoja vaatteita, koruja, kalkkimaaleja, tilan tuotteita kuten jauhoja, lihaa jne. Mahtavaa, ja kaiken lisäksi emäntä itse eli Suvi oli todellinen tehopakkaus johon oli kunnia tutustua :-) 

Synttärihumussa oli tarjolla ohjelmaa musiikista meikkauksiin, ja päivä hujahti tosi nopeasti. Juuri ennen kotiin lähtöä käväisin vielä pienellä tilakierroksella, ja pääsin rapsuttelemaan vasikoita. Vaikka reissu kesti vain vuorokauden ja matkaa kotoa oli noin 150km, tuntui kuin olisin ollut pidemmälläkin lomalla. Teki tosi hyvää käydä ikäänkuin toisessa maailmassa. Kiitos siis vielä kaikille, niin Suville kuin blogisiskoillekin seurasta!Mukana olivat naiset blogien takaa:

Sekä tietysti emäntä Suvi!

Lisätietoja mökistä ja tilasta: Keinuhongan tila


Iloista uutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia

 1. Kiitos seurasta! Kivaa oli. Toivottavasti nähdään taas pian. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lyde ihanasta seurasta! Mulla oli muuten sama fiilis - nukuin todella hyvin, vaikka yleensä vieraassa paikassa heräilee ja piehtaroi:)

  Aurinkoa sinne! Toivottavasti teillä on jo kaikki terveinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle, aina on yhtä mukavaa kun ehditään nähdä ♥

   Valitettavasti kierros näyttää etenevän, mutta toistaiseksi aika maltilla. Onneksi on anoppi jonka saa hätiin tälläisissä tilanteissa :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!