Lauantain random


Tervehdys! Blogi elää jonkinlaisessa odotuksessa siitä, että ehtisin kuvata joskus päivänvalossa, tai että olisi jotakin kuvaamisen arvoista. Mitä vähemmän postaan, sen korkeammaksi kynnys tuntuu nousevan. Pitäisi olla jotain "oikeaa" asiaa. Tänään tulin kuitenkin tarttuneeksi kameraan, joten iltahämärän kuvat kelvatkoon tällä kertaa :-) 


Olohuoneessa on pieni käymistila meneillään. Kuten Ikean kuvasto-postauksessa kerroin, alkoi kovasti tehdä mieli lisätä kotiin vähän värejä. Toistaiseksi mennään kaappien kätköistä löytyvillä väreillä, paitsi että sohvaan on vaihdettu harmaat päälliset. Se toi kaivattua lisäväriä (harmaata, heh) tilaan, mutta toisaalta aiheutti ongelman. Nyt värit eivät mielestäni sovi enää ollenkaan yhteen. Sohvan viileä harmaa riitelee sekä maton että viimeisimmän kierrätysekeskuslöytöni, eli messinkipöydän kanssa. Pöytään on tarkoitus vaihtaa vielä kansi joko kirkkaaksi lasiksi tai valkoiseksi umpilevyksi, mutta nyt tuntuu että sekään ei auta. Koetan keksiä mikä olisi se muutos jolla värimaailma saataisiin taas miellyttämään silmää. Luovunko sittenkin tuosta pöydästä? Vai pitääköhän vain vaihtaa sohvaan valkoiset päälliset takaisin? :-DSen kunniaksi että olin muun perheen kanssa yhtäaikaa iltapalalla, teimme mustikkapiirakkaa. Lapset totesivat, että meillä on tälläiset pienet juhlat. Totta ♥ Arki on sellaista haipakkaa, että yhteisistä hetkistä pitää koettaa nauttia, ja tehdä pieniä juhlia sinne missä niille avautuu mahdollisuus.Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! Minä nautiskelen tv:stä Ultra Bran keikkoja, ja muistelen kultaista nuoruutta :-D

2 kommenttia

 1. Pöytä on kaunis, samoin sohva. Mulla ei ole mahdollista vaihtaa päällisiä sohvaan. Välillä laitan viltin istuin osaan.
  Herkullisen näköinen piirakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi! Minäkin pidän sekä pöydästä (ainakin kun lasi on vaihdettu) ja sohvastakin, mutta jokin tässä niiden yhdistelmässä silti häiritsee silmää. Ehkä vielä keksin millä saisin kokonaisuudesta rauhallisemman? :-)
   Sohvan irtopäälliset on meillä aika ehdottomat, sen verran usein niitä pitää pestä :-D
   Piirakassa oli käytössä vanha luottoresepti, jolla on kiva välillä pyöräyttää pellillinen mustikkapiirakkaa!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!