Asuntomessut 2017, parhaita paloja 3/3

Palataanpa vielä hieman Mikkelin Asuntomessuille. Kolmannessa messupostauksessa esittelen kaksi todella kaunista ja inspiroivaa kohdetta; MinunVALO ja Kannustalon Harmaja Saimaa. Molemmat löytyvät messualueen rantaan rajoittuvilta tonteilta, eli maisemat ovat huikeat. 

Kohde 24: MinunVALO

Sisustussuunnittelu Anita Koponen/ Anita Koponen Design Oy, näytteilleasettaja MinunLOFT Oy

Ensin MinunVALO, jossa viehätti uudenlainen rakennustapa, selkeä väripaletti, tutun oloinen keittiön pöytä (heh) ja saman sarjan muutkin kalusteet, sekä terassit. Ulkoverhouksena oli käytetty kauniisti ajan kanssa harmaantuvaa Siperian lehtikuusta, ja pystypaneloinnista piste myös.


Asuntomessut 2017, Minun Loft
Kohde 6: Kannustalon Harmaja Saimaa


Sisustussuunnittelu: Pintamateriaalit ja kiintokalusteet Kirsi Valanti/ Valanti Interiors, kalustussuunnittelu Susanna Vento. Näytteilleasettaja Kannustalo.

Toisena Kannustalon Harmaja Saimaa, kohde jonka voisin nimetä suosikikseni Honka Ink:in ohella. Tässä talossa pääosassa oli todellakin Saimaa, maisema oli huikea varsinkin terassilta. Talo oli melko jyrkässä rinteessä, ja korkealta näkyi kauas. Talossa viehättivät myös piharatkaisut, liuskekivi ja paljaat kalliot. Katettu välitila päärakennuksen ja sivurakennuksen välillä on aina todella käyttökelpoinen idea, ja jos vielä ikinä taloa alan suunnitella, tulee siihen vastaava ratkaisu! Itseasiassa nykyisen talon kohdallakin vastaava tila oli jo suunniteltuna, mutta kaava ei antanut toteuttaa. Sisällä pidin todella paljon sormipanelista jota löytyi seinistä ja osin katostakin. Keittiössä oli hyvä idea laittaa myös tiskiallas korkeaan kaappiin, hieman aamiaiskaapin tapaan. Keittiön saa siis todella linjakkaaksi halutessaan, ja yllätysvieraiden varalta tiskitkin nopsasti piiloon :-)

Kannustalon Harmaja Saimaa

kannustalon Harmaja Saimaa, Mikkelin asuntomessutMessuille ehtii vielä, Mikkelin asuntomessut ovat avoinna 13.8.2017 saakka. Lisätietoja www.asuntomessut.fi

Mukavaa viikonloppua!


2 kommenttia

  1. Hyvän koosteen olet tehnyt ja eniten minuakin kiinnostavat kohteet esitellyt!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Aina on niitä jotka ei messuille pääse, niin näitä on siksi mukava tehdä että moni pääsee nauttimaan messuilusta :-)

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!