Arkiaamu ja tähti ikkunalla

keittiö, maisema, tähtilamppu


keittiö, vaneripöytä, sisustus, joulu

Kiireinen aamu, lapsi myöhässä kouluun ja kaikki muukin hässäkkä on se arki mitä tapahtui, mutta kun jäin hetkeksi yksin kotiin ennen iltavuoroon lähtöä, oli tunnelma näinkin seesteinen. Keittiön siivous aamiaisen jäljistä, kuppi kahvia itselle ja nämä pari kuvaa aamunhämärästä. Hyasinttien tuoksu. Mielikin ehti jo rauhoittua. Lumi tekee kyllä ihmeitä, voi että kuinka toivonkaan että se nyt pysyisi maassa ♥

Mukavaa arkipäivää teillekin kaikille, ja ajelkaahan varovasti!

8 kommenttia

 1. Nyt tuo kaunis taulunne on valkoinen...toivotaan tosiaan, että tämä lumi pysyisi, mutta lämmintä on viikonlopuksi ainakin tännepäin luvattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä versio taulusta on kyllä vähintään yhtä kaunis kuin kesäisen vihreä, ellei jopa kauniiimpi :-) Lunta on tullut lisää koko päivän, eli nyt sitä ainakin olisi kivasti jos pakastaisi :-)

   Poista
 2. Juuri aamulla mietin, josko voisi pertinteiset tähdet ikkunaan asettaa. Ehkä tänään illalla ikkunoissamme loistaa nuo kauniit valotähdet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki ne voi! meillä on ollut ikkunoilla tähtivaloja jo marraskuun alusta asti :-D

   Poista
 3. Ihana tunnelma! Ja mikä matto! Mistä olet hankkinut? Kerrankin koko riittävä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsekin pidin tuosta aamun tunnelmasta, ja koetin sen saada vangittua kuviinkin :-) Matto on villaa ja ostettu useampi vuosi sitten Ellokselta, en muista nimeä mutta on edelleen heidän valikoimissa. Se on 2x3m, ja on ollut välillä meillä olohuoneessa ja välillä keittiössä. Hyvä ja kestävä matto on ollut!

   Poista
 4. On kyllä niin tunnelmallinen kuva, että varmasti mieli rauhoituu tämän tilan nähdessään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tuo maisema jaksaa kyllä ihastuttaa joka ikinen aamu kun tuohon aamiaiselle istahdan :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!