Arkipäivää

kissa, porvoo, viherkasvi

Arkinen tervehdys!

Ensilumi tuli ja ehti mennäkin. Täällä on tuskailtu sään ja autoilun yhdistelmän kanssa, vaikka talvi ei todellakaan yllättänyt autoilijoita. Se vähän yllätti, että varastosta löytyikin vain melko kehnot talvirenkaat alle laitettaviksi. Ja nyt säätiedotuksen mukaan voisikin kai palailla kesärenkaille. On tämä tämmöstä :-D Ajan nykyään autolla todella paljon, joten autoilu on vähän varkain saanut aika ison roolin arjen pyörityksessä. Onneksi nämä on sentään kaikki ratkaistavissa olevia pulmia (lue: vie rahaa ihan hirveästi).

Eilen illalla koitti hieno hetki, kun me vanhemmatkin pääsimme ensimmäistä kertaa tutustumaan lasten ihan upouuteen kouluun. Koululaiset ovat jo hetken ehtineet totutella uusiin upeisiin tiloihin parakkivuosien jälkeen, mutta me aikuiset olemme saaneet vain kurkkia ulkopuolelta. Olihan se koulu tosi hieno myös sisältä! Sisustajan näkökulmasta vähän harmitti, ettei minulla ollut kameraa mukana, niin kivoja ja raikkaita ratkaisuja oli koulussa tehty. Ehkä vielä joskus käynkin siellä vielä kuvaamassa?


Nyt taas arkisen aherruksen pariin, ihanaa päivää teillekin!


2 kommenttia

  1. Oi, ihana kun lapsenne ovat saaneet uuden koulun. Meillä myös lapset opiskelevat parakeissa! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on kyllä tosi ihanaa, ja odotettu juttu! Tämä oli tiedossa jo silloin, kun muutimme tänne kaupunkiin, ja meidän piti valita mihin kouluuun lapset menee. Valitsimme tuon koulun, koska oli tiedossa että uusi koulu on tulossa, vaikkakin sitä piti tosiaan odotella pari vuotta parakissa. On etuoikeutettu olo, että lapsilla on nyt niin uudenaikaiset ja fiksusti mietityt tilat missä opiskella!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!