Olohuoneessa on keväistä joulun alla

Kaupallinen yhteistyö: Lumilapset ja Nopsupopsu

olohuone, sisustus, LUMO

Lähestyvä joulu tuntuu ja näkyy missä vain kulkeekaan. Meillä kotona ei kuitenkaan ole vielä kovinkaan jouluista, muutamia valoja lukuunottamatta. Tälläisenä ilmanpuntari-ihmisenä kaipaisin myös jouluista säätä ikkunan taakse tuomaan lisätunnelmaa. Kun pihalla lämpötilat pysyy plussalla ja vettä paiskoo aamusta iltaan, on siitä jouluinen tunnelma aika kaukana. Itseasiassa sään perusteella voisi hyvin kuvitella, että nyt onkin jo kevät. Keväästä pidän kyllä, silloin vastaava sää on lupaus ihan kohta kukkapenkistä pilkistävistä tulppaaneista, lämmöstä ja valosta. Jospa siis vaihdankin katsantokantaa, ja alakin jo odotella kesää? Silloinhan hommaan tulisi positiivisempi vire! Usein olen miettinyt, että kunpa en välittäisi niin säistä, pääsisi ehkä helpommalla. Toisaalta, kun koko kotimme on rakennettu sillä ajatuksella, että vuodenajat ja säät ovat sen osana ja tuovat kausittaiset väritkin sisustukseen, niin on vaikea olla huomaamatta millaista säätä pihalla pitelee.


Kotimme sisustus on jo aika hyvin loksahtanut muuten paikalleen, mutta olohuoneemme on elänyt jo jonkin aikaa muutoksen tilassa. Sitä on pyöritetty jos johonkin suuntaan, ja pieniä hankintojakin on viimeaikoina tehty. Varsinaista joulutunnelmaa ei sielläkään nyt ole, ainakaan koristelun muodossa. Ehkä joulukuusi tuo vasta sen todellisen joulufiiliksen? Saisko sen jo kohta laittaa? Itsenäisyyspäiväksi ostetut valkoiset tulppaanit saavat kevätfiiliksen vain vahvistumaan, samoin sohvan aiempaa mustavalkoisemmat tekstiilit. Tekstiilit ovat muuten tuttua kuosia, kangas on painettu taiteilija Virpi Mäkisen maalaamasta koivukuosista, ja siitä on toteutettu LUMO-tuotemerkin alla sekä sisustustekstiilejä, että vaatteitakin. Meillähän on Virpin maalama koivutaulu, sekä pari muutakin hänen akustiikkateostaan kotona.

Nautin nyt hetken ainakin vielä tästä olohuoneen keväisestä värityksestä, se tuntuu mukavan raikkaalta. Yksi joulutähti vaikka pöydälle ja joulukuusi huoneeseen, ja tunnelma onkin jo ihan toinen. Jouluna voi kotona olla oma värimaailmansa, ja sen jälkeen on tiedossa taas pientä päivitystä kevättä kohti, kun alkuvuodesta olohuoneeseemme tulee pitkään haaveiltu isompi sohva! Mukava ajatus, että melkein koko porukka mahtuu sitten yhtä aikaa sohvalle. Siinä vaiheessa voi myös ihan oikeasti jo alkaa odottelemaan kevättä, ellei sitten saada kunnolliset hiihtosäät vielä siihen mennessä.

olohuone, sisustus, Lumo, sohva

Nämä uudet koivutyynyt ja torkkupeitto* ovat Nopsupopsun ja Lumilasten yhteistyönä syntyneet. ja myynnissä molempien verkkokaupoissa. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja materiaaliltaan ne on 100% luomupuuvillaneulosta. Saan tarjota lähestyvän joulun (ja vähän keväänkin) kunniaksi teille lukijoilleni alekoodin, joilla saatte LUMO-tuotteista -20% alennuksen, koodilla LUMO. Koodi on voimassa 16.12.2017 saakka.


*tuotteet saatu blogin kautta


1 kommentti

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!