Vuosi 2017 ja suosituimmat jutut

Vuosi 2017 alkaa olla kohta paketissa, ja perinteisten vuosikollaasien sijaan päätinkin tehdä koosteen postauksista, joita te olette eniten lukeneet. Suosikeiksi nousi ehkä vähän yllättäenkin eri tyyliset postaukset, kuin joita itse olisin nostanut eturiviin. Toisaalta tämän tyylinen listaus on itsellenikin hyvä tapa tarkastella blogin sisältöä, ehkä näin olisi välillä hyvä tehdä muutenkin? Aika moni vuoden luetuimmista postauksista oli edellisiltä vuosilta, jopa vuodelta 2015, mutta tässä koosteessa pysyttelen nyt tämän vuoden aikana julkaistuissa jutuissa.


Sijalla 12. on juttuni Loppiaisen perinne, kalustevalssi. Jostakin syystä joulun jälkeen tekee aina mieli uudistaa kotia, ja ilmeisesti tämä aihe on ollut tuolloin pinnalla muissakin kodeissa!


Luetuimpien joukkoon sijalle 11. pääsi Heinäkuinen juttuni Mikkelin asuntomessuilta. Asuntomessujen postaukset oli jaettu kolmeen osaan, koska kuvia ja asiaa oli niin paljon. Tämä ensimmäinen osa oli näistä luetuin.


Keittiön syksyisempi ilme on kiinnostanut teitä myös,  juttu löytyy sijalta 10.


Keittiöön liittyy myös Helmikuinen postaus, jossa tuunasin valaisimet puuhelmillä. Joskus simppeleimmät ideat on niitä parhaita :-)


Vaikka viherkasvit ovat itselleni lähellä sydäntä, ei niitä ole kovin paljon käsitelty blogissa. Helmikuussa tein kuitenkin jutun kasvien keväthuollosta, ja se pääsikin luetuimpien listalle myös, sijalle 8.


Maaliskuussa suosikkien listalle sijalle 7. pääsi yhteistyöpostaukseni, jossa esittelin REJ Design rättipatterin. Patterilla on kuivattu tänä talvenakin rukkasia ja ulkokamppeita ihan päivittäin (tulisipa pian lunta..!)Jaetulla kuudennella sijalla on kaksi postausta. Toinen kertoo bloggariporukan keväisestä retkestä Keinuhongan tilalle, ja toisessa näytin kotoamme kuvatun videon sekä ihastelimme ensilunta. Huh, vieläkin vähän kuumottaa poskia tuo video :-D


Hieman edelliseen videoon littyin myös seuraava listalle päässyt postaus, "Jännät vieraat", jossa paljastin että kameraväkeä on kylässä käynyt. Se oli kyllä mukava kokemus, ja jälkeenpäin olen tyytyväinen että uskalsin!


Suosittujen juttujen listalle ylsi myös postaus, jossa vilautin kotoamme tehtyä lehtijuttua. Kotimme esiteltiin laajasti Plaza-kodin numerossa 3/2017. Kiva nähdä lastenhuonekin siistinä, edes lehden sivuilta :-D


Luetuista kolmanneksi suosituin oli juttu, jossa kerroin vanhan Lundian maalaamisesta vaiheittain. Haalin meille osia eri paikoista kuten kierrätyskeskuksista, ja näistä syntyi uusi musta tv-taso. 


Toiseksi luetuin juttu kertoi Keinuhongan tilalle suuntautuneesta retkestämme, jossa mukana oli tällä kertaa myös nuorimmat lapsetkin. Tytär intoutui piirtelemään iltasella vielä sonnin, niin ison vaikutuksen taisi maatilapäivä tehdä!


Vuoden suosituin juttu oli tehty jo Tammikuussa, kun kerroin vierailustani Lauri Ylösen tupaantulijaisissa, uudessa upeassa talossa. Toki visiitti oli itsellenikin mieleenpainuva, ja tulipa sieltä yksi yhteiskuvakin muistoksi (kuvan otti Kerttu Modernisti Kodikas-blogista).


Ohi kaikkein suosituimpien juttujen haluaisin nostaa esiin vielä yhden kuvan ihan vain siksi, että siinä on kesä ja ollaan puutarhassa, joka on sentään lempipaikkojani maailmassa. Kuva on otettu kesäkuussa, jolloin meillä oli taas keittiössä pitkän ajan jälkeen lattia, ja vesivahinko oli enää muisto vain. Ihanaa, että kohta voi taas jo alkaa odottelemaan kesää ja kukkia! ♥Blogivuosi on ollut vaihteleva, ja varsinkin vuoden loppua kohden postausten tahti on hiipunut aiempiin vuosiin verrattuna muiden kiireiden viedessä mennessään. Olen kiitollinen, että te lukijat pysytte kuitenkin mukana, ja jätätte kommentteja sekä osallistutte keskusteluun. Kiitos ihan jokaisesta käynnistänne täällä, teillehän minä tätä blogia kirjoitan ja kuvaan! Ensi vuosi tulee olemaan jotain uutta, mitä en osaa vielä edes oikein kuvitella. Kerron teille enemmän heti, kun asiat on sillä mallilla, mutta isojen päätösten hedelmiä tässä aletaan nyt poimia. Toivon siis todellakin loistavaa uutta vuotta, niin teille lukijoille kuin myös itselleni!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, kiitos 2017.

2 kommenttia

  1. Onpa kiva kooste! Ja aivan ihana tuo viimeinen kuva - tulee niin ikävä kesää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Viimeisestä kuvasta tulee tosiaan ihan kesän tuntu, jännä miten sitä tässä vaiheessa talvea tuntuu että kesä on tosi kaukana, mutta kyllä se sieltä taas tulee ♥

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!