Koiramaisia sisustusratkaisuja, ja messulippujen voittaja!Tervehdys täältä "vauvakuplasta"! Kotimme on joutunut melkoiseen myllerrykseen, kun koetamme tehdä siitä koiranpennulle turvallisen ensimmäisiksi viikoiksi. Lattiat peittyy erilaisiin räsymattoihin mitä varastoista löytyi. Mattojen taustalla on sekä se, ettei kotimme kaikuisi kovin paljon, etteivät isommat ja hankalammin pestävät matot likaantuisi sisäsiisteyttä opeteltaessa, ja se ettei koira liukastelisi pahasti. Parketti on yllättävän liukas tassujen alla!

Viherkasveille on tehty oma aitaus joka toivottavasti suojaa ne tämän alkuvaiheen yli. Mitenhän kauan joutuvat olemaan tuolla..?
Mukavaahan tämä on, vaikka pienen piraijan hampaat iskeytyykin jatkuvasti jonkun lapsen sukkaan tai punttiin. Vaikka asiasta juteltiin etukäteen lasten kanssa paljonkin, taisi pikkuhampaiden terävyys tulla sittenkin lapsille vähän järkytyksenä. Pentu on kaikkien mielestä silti maailman ihanin. Miehen ja koiran herkästä hetkestä sain ikuistettua ihanan yhteiskuvan tänään, ja harvinaista kyllä sain luvan myös sen julkaisuun. Ihminen ja ihmisen paras ystävä ♥


Kevätmessujen lippujen arvontakin on suoritettu, ja voittajaksi löytyi viimeisenä kommenttinsa jättänyt Erikaa, onnittelut! Sinulle on laitettu sähköpostia :-)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!