Citymarketin Myhome-malliston esittely, ja sisustusinspisKävin tänään tutustumassa Citymarketin uuteen kodin mallistoon, Myhomeen. Mallisto esiteltiin medialle yksityiskodissa, jonne oli tuotu olemassa olevaan sisustukseen lisäksi Myhome-tuotteita. Osoite ei minulle etukäteen sanonut juuri mitään, mutta perillä kävi ilmi että asunto oli vanhassa kantakaupungin talossa, jossa jo pelkkä porraskäytävä sai aikaan ihastuneita huokauksia. Asunto oli sisältä niin järjettömän ihana, että taisin lähinnä hokea vierailun ajan ihanaihanaihana. Tuotteet olivat tosi kauniita myös, mutta pakko myöntää että asunto itsessään varasti hieman huomioni :-D
Tarjoilut olivat myös todella kauniisti esillä, että kattaus oli kuin koriste itsessään. Raaskin kuitenkin napsia herkkuja Myhome-lautaselleni, ja todella hyviä oli kaikki! 

Kiersin asunnon moneen kertaan, ja joka kerralla huomasin lisää yksityiskohtia. Myhome-sarjan piensisustustuotteista eniten tykästyin erilaisiin maljakoihin joista löytyi niin värillisiä kuin kirkkaitakin lasimaljakoita. Vihertävät maljakot näkyy näissä kuvissa olohuoneen sohvapöydällä, ikkunalaudalla näkyy kirkas korkeampi maljakko. Noita luulen hankkivani ainakin kunhan tuotteet tulevat kauppoihin muutaman viikon sisällä esille. Keväällä sarjaan on tulossa myös ruukkuja ja muuta vihersisustuksen tuotteita, hyvähyvä! Sarjan yksi kantava teema on tuotteiden edullinen hinta, ne tulevat olemaan juuri sellaisia että tulee napatuksi ruokaostosten lomassa mukaan kuin vahingossa :-D
Tekstiileissä tulee olemaan kantavana teemana tietyt runkovärit, joita kausittain höystetään ajankohtaisilla sävyillä. Idea on suunnittelija Susanna Hoikkalan mukaan se, että eri kausina ostetut tuotteet sopivat saumattomasti yhteen. Nyt pussilakanoissa oli ihania sinisen ja liilan sävyjä, joista yllättäen pidin todella paljon, vaikken ole koskaan ollutkaan omasta mielestäni sinisen suurin ystävä!
Sarjaan tulee kuulumaan astioiden, kodintekstiilien ja pienesineiden lisäksi myös kattiloita ja patoja. Todella kattava sarja siis tiedossa! Itse näen ainakin itsenäistyvien nuorten(kin) äitinä positiivisena että näissä aivan edullisemmissakin tuotteissa löytyy kauniita kuoseja ja tuotteita, ja että sisustustaa voi kauniisti opiskelijabudjetillakin.
Jään mielenkiinnolla odottamaan Myhomea Citymarketteihin, ja samalla koetan jäsennellä päässäni tämän huikean sisustusinspiksen jota esittelyasunto sai minussa aikaan. En ehkä kestä. Haluan muuttaa tuonne. Voin luopua pihastakin (!) :-D


Kiitos kutsusta K-Citymarket, ja tilaisuuden järjestelyistä Dream Cozy

4 kommenttia

 1. En päässyt. Luulis että yrittäjän vapaus antaisi myöden, mutta hyvä kun töitä riittää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pääsin, mistähän se kertoo :-D Ei vaiskaan, välillä on pakko poistua kotoa, ja tälläiset tapahtumat on usein hyvä keino estää erakoitumista :-) Toivottavasti törmätään toisen kerran!

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta mallistolta, ja samaa mieltä: voi, miten kaunis asunto!:)
  Mukavaa alkavaa viikonloppua <3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ida, ja kiva kun jätit kommenttia! Asunto oli todellakin ihan mieletön, ja Cittarin tuotteistakin löytyi monta kivaa joita voisin kuvitella hankkivani :-)
   Kivaa viikonloppua sinnekin!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!