2020 tykätyimmät kuvani Instagramissa

Instagramin puolella on ollut tapana tehdä kooste, johon kerätään vuoden yhdeksän tykätyintä kuvaa kauniiksi kollaasiksi. Ajattelin tänä vuonna koota samat kuvat myös tänne blogiin, jossa ne näkyvät vähän isompina. Yksi näistä kuvista oli otettu jo aiemmin, ja julkaisin sen vain tänä vuonna uudelleen. Suurin osa kuvista on ihan ymmärrettävästi vielä vanhasta kodista, muutimmehan aivan loppuvuodesta vasta sieltä pois, enkä ole uudesta raksakodista julkaissutkaan montaa kuvaa. 


Tässä siis vuosi 2020 lyhyesti yhdeksällä kuvalla:Tammikuu. Pieni ripaus lunta sai iloitsemaan näkymistä. Ja olihan ne kauniit!
Tammikuu 2020, uuden raksan aloittelua.
Blogissakin kuulumisia https://talostakoti.blogspot.com/2020/01/parketin-valintaa-ja-muuta-pienta.html
Toukokuu. Kerroin Instagramissa että uusi talo tulee olemaan yksitasoinen, joka on muuten tosi mahtavaa, paitsi että sitten ei tule enää portaita. Harmi, koska portaat on niin kauniita!
Heinäkuu. Pohdinnassa lyyraviikunan katkaiseminen lyhyemmäksi, lähestyvä muutto jo mielessä.
Lokakuun ruskaa. Kuvaan liittyvä postaus blogissa: https://talostakoti.blogspot.com/2020/10/ruska-sisustuksessa.htmlLokakuu. Talon tyhjennyksen lomassa pohdintaa siitä, kuinka talot ja ihmiset tarvitsevat toisiaan. Lokakuu. Haaveilen lumesta vanhalla kuvalla (kuva otettu tammikuussa 2019) ja totean että tätä kuvan näkymää tulen kaipaamaan eniten tästä kodista.
Lokakuun loppu. Viimeinen lähtö talolta. Hyvästit. 
Marraskuu, ensimmäinen pieni kuvakulma uudesta kodista (koska muu asunto on ja tulee olemaankin kaaoksen vallassa :-D). Arvontapostaus kyntteliköstä.

Vuoteemme mahtui aika paljon muutakin kuin nämä Instagramissa suosituiksi nousseet kuvat. Oli Asuntomessut joka oli työssäni iso kohokohta, iloisia puutarhahetkiä ja lehtijuttukin puutarhastamme. Myös viherkasvini pääsivät lehtijutun aiheeksi alkuvuodesta. Uuden talon suunnittelu ja rakentaminen alkoi, ja oli todella isossa osassa arkeamme. Nuorin lapsi meni syksyllä kouluun, ja sen myötä meillä loppui yksi pitkä elämänvaihe aivan pienten lasten kanssa. Muutto pienempään raksa-asuntoon ja talon tyhjennys oli valtava ponnistus, se aihe näkyi kyllä kuvissakin. Muuton myötä lapsilla vaihtui koulu, ja koko maailma mullistui hetkeksi. Kesäretkiä, auringonlaskuja, leivontaa, koiran puuhia ja paljon muutakin mahtui kuvalliseen vuoteemme, ja toki oikeaankin elämään. Ensi vuonna jatketaan luultavasti aika samoilla aiheilla, kiva jos tykkäät kulkea mukana! ♥

Uuden talon raksapäiväkirja @kotisaareen https://www.instagram.com/kotisaareen/


Mukavaa vuoden vaihdetta!

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!