Anteeksi, Petri


Luin aiemmin tänään Moderni puutalo-blogin postauksen, jossa Petri oli aivan järkyttynyt näkemistään haloista kirjahyllyssä. Niin pahasti, että tilanne ainakin vaati hiljaisen hetken, sekä tuplaviskin autotallissa. Eli aika pahasti! Koska juttu nauratti minua vielä nyt illallakin, oli ihan pakko laittaa vielä tälläinen julkinen kuvallinen tunnustus ja anteeksipyyntö.

Olen tosi pahoillani Petri, mutta siellä ne on, kuten kuvasta näkyy. Klapit hyllyssä, ja hylly lehdessä (Kotivinkki 10/2014). Laita minulle viestiä, niin tarjoan sinulle sen viskin. Tosin autotallia meillä ei ole, mutta eiköhän me jotain keksitä :-D

6 kommenttia

 1. Nyt naurattaa kyllä tuplasti :D Petrillä voi kohta olla viskejä tarjolla joka kaupungissa ;)

  VastaaPoista
 2. Tiia: Muakin vähän hihityttää tämä, vieläkin :-D

  Nino: Joo, vois olla jos kaikki klapeja kirjahyllyynsä säilöneet lähtee tunnontuskissaan liikkeelle ja alkavat tarjoamaan niitä viskejä. Voipi mennä ihan kittaamisen puolelle jo :-P :-D

  VastaaPoista
 3. Lydeee! Jos törmätään, tarjoan sinulle vastavuoroisesti lasillisen shampanjaa ja pussillisen halkoja :) Hieno kuva Kotivinkissä ja nätisti on halot kyllä hyllyssä. Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kyllähän tässä on kai pakko jotkut tärskyt kohta järjestää :-) Ja kiitos samoin teille, hienoa tätä vuotta!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!