Jännitys tiivistyy

Heti aamulla minulle raportoitiin innokkaasti, että joulu on ylihuomenna. Siis enää kaksi yötä! Ja että siihen on enää yksi yö, kun mennään mammalle. Oijoi. Ja siellä on kissa ja koira ja mamma ja joulu.
Täällä kotona on leijaillut viime päivinä hyvät tuoksut, kun on leivottu valmiiksi pipareita ja kakkuja. Vanhan herkkuahterin tekee tiukkaa kun ei voi vielä syödä kakkusia, vaikka tuoksu onkin huumaava :-D No, onneksi kaapissa on suklaata helpottamassa tätä odotuksen tuskaa. Ylihuomenna! Enää kaksi yötä! Kukahan on malttamattomin? 

Tänään käytiin aamupäivällä jo lievittämässä odotusta pulkkailemalla, kun saatiin sittenkin tännekin tuo lumi. Ihana valoisa lumi. Ja lisää tupruttaa nytkin. Aika viime tippaan meni tuon valkean joulun kanssa, mutta kyllä se vaan auttaa tunnelmaan pääsyssä ihmeen paljon. Pieni pakkanen nipistää posket punaisiksi, ja saa reippaalle mielelle. Nyt tuntuu siltä, että me ollaan vihdoin valmiina. Tule joulu kultainen!

Ihanaa joulua kaikille :-)

2 kommenttia

  1. Ovatpa ihanat nuo pyöreät kuusenkoristeet, mistä ne on tehty? Ja kivalta kuulostavat joulunodotuspuuhat teillä. Me vielä odotellaan sitä lunta...Mukavaa joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen tehnyt kaikki tämänvuotiset kuusenkoristeet keramiikassa joka on siis rakas harrastukseni :-) Toivottavasti saatte pian lunta!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!