Kohti

Tämän vuoden loppuessa en välitä katsella taaksepäin. Vaikka vuoteen mahtui paljon hyvää, oli joukossa monia asioita jotka saavat kernaasti painua historiaan vuoden 2014 mukana. 

Haluan katsoa eteenpäin. Vuoteen, joka tuo meille paljon uutta. Uuden kodin. Uuden kotikaupungin. Toivottavasti uusia ystäviä. Yhden uuden koululaisen ihan uudessa koulussa, yhden uuden eskarilaisen. Ylioppilasjuhlat. Rippijuhlat. Niiden molempien järjestelyn. Muuttolaatikoiden pakkaamisen, sen haikean suloisen hetken, jolloin tästä ensimmäisestä itserakennetusta talosta on lopullisesti luovuttava. Myös sen hykerryttävän onnentunteen, kun saammekin ensimmäisen kerran jäädä nukkumaan uuteen kotiimme ja herätä siellä uuteen aamuun. Syödä se ensimmäinen aamiainen uudessa kodissa, kaikessa rauhassa, katsellen sitä huolella valittua maisemaa ikkunan takana. 

Vaikka kulunut vuosi on välillä luhistanut melkein maanrakoon, nyt viimeisenä päivänä seison selkä suorana, ja katson päättäväisesti kohti uutta. Uusi vuosi, uusi alku. Kuin auringonnousu. Tervetuloa 2015, olen valmis!

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille teillekin!


Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!