Joulun 2013 tunnelmia


Uudemman kuvamateriaalin puuttuessa laitan jouluisia tunnelmia viime vuotisen joulunajan kuvilla. Silloin nuorimmainen oli vasta ihan pikkupötkö, mutta ihan hyvin olen nähtävästi ehtinyt puuhata kaikenlaista mukavaa. Tänä vuonna ei ole enää ihan pientä, mutta silti ei meinaa ehtiä mitään. No, on meillä paketteja ja kukkia tänäkin vuonna, mutta kuvia niistä ei juurikaan ole :-D Ja vaikka ei ole kuvia, niin on meillä sentään ensi jouluksi uusi ja isompi koti. Eli ei tämä ajanpuute ihan huonosta syystä johdu! 

Koetan saada keväällä raivattua enemmän aikaa blogille, ja samalla ratkoa nämä välillä lähes ylitsepääsemättömät tietotekniikkaongelmani. Jospa joulupukki toisi minulle uuden tietokoneen..? Ja vaikka kamerankin? Saahan sitä aina toivoa! :-D Oikeasti toivon kyllä vain mukavaa ja rauhallista yhteisoloa, ruokaa ja lasten iloa. Niistähän se joulun ilo muodostuu. Voihan se olla, että tietokonekin tästä elpyy, kun saa viettää pienen joululoman sekin :-)

Rauhallista viikonloppua kaikille.
6 kommenttia

 1. Nuo kuusikortit (ja lahjat) on niin hienot! Ja ihana pikkupylly... 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin ne oli kivat ja helppo idea toteuttaa! Ei vaan viitsi samanlaisia laittaa uudestaan, eli tänä vuonna vähän erilaiset.

   Pikkupylly siellä torkkui tyytyväisenä banaanilaatikosta tuunatussa kehdossaan :-)

   Poista
 2. Ihania kuvia, värejä ja tunnelmia! <3

  Kiireetöntä viikonloppua myös sinne. :)

  VastaaPoista
 3. Voi mikä pieni nyttyrä siellä laatikossa makasi... Kiva idea nuo jouluvalot huyasinttien kaverina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pieni tuo oli vielä silloin, oli paria kuukautta aiemmin syntynyt vähän ennenaikaisena ja tosiaan melko pienenäkin. Mahtui pikkutonttu vielä banskulaatikkoon ihan helposti :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!