Blogi 4v muisteloa, 2013

Vuosi 2013 oli yllätysten, suunnitelmien muuttumisen ja eräänlaisen suunnan kääntämisen vuosi. Vuoteen mahtui paljon hyvää. Paljon ompelua ja erityisesti pieniä mekkoja. Perustin myös tämän kotiblogini rinnalle toisen, käsityöaiheisen blogin. Puutarhassa alkoi monet kasvit päästä taimivaiheestaan, ja varsinkin pionien kukkiminen oli pihan historian odotetuin hetki! Loppuvuodesta perheelle tuli isoja huolia, ja lähes samaan aikaan syntyi hieman etuajassa pikkuprinssimme. Saimme todeta että elämä vielä todella jaksaa yllättää! Prinssi toi onneksi suurta onnea ja iloa tullessaan :-) Kodin käytyä hieman ahtaaksi uuden talon idean siemen oli varovasti kylvetty mieliimme, mutta se sai siellä muhia vielä hetken.

Kuvakoosteessa menin nyt sieltä missä aita on matalin, eli käytän tässä uusintana jo aiemmin tekemäni vuosi 2013-koosteen kuvia. Kivahan näitä on katsoa uudestaankin!Mukavaa viikkoa kaikille! Miten se onkin taas jo maanantai, aika menee nyt jotenkin tosi nopsasti eteenpäin!


2 kommenttia

  1. Löytyipä täältä ihana, pirteä blogi ihan sattumalta. Tykkäsin ja jään seurailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun löysit ja jäit! :-) Käväisin kurkkaamassa teilläkin, ja nättiä on sielläkin. Pitää tulla uudestaan paremmalla ajalla vielä toistekin!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!