kotiliesi

Rapsakka loppiainenLoppiaisen ohjelmassa oli uudella talolla käynti, kuten lähes aina kun miehellä on vapaata. Jos voisin, muuttaisin sinne jo nyt. Veisin kimpsuni ja kampsuni sinne raksaromun keskelle, ja väistelisin työmiehiä. Tuijottelisin vain isoista ikkunoista avautuvaa maisemaa ja hengittelisin syvään. No, ei mene kauaa enää! Samalla reissulla hyödynsin tilaisuuden, ja otin pari huurteista kuvaa jäätyneestä merestä ja joesta kun kerran kamerakin mukana oli. Ja onhan se meri vaan kaunis, huh.

Kotosalla on lämmitetty takkaa, pulkkailtu rapsakassa pakkasessa ja nautittu jopa hetkittäin joutenolostakin. Harvinaista herkkua! Herkkua oli muuten myös piparkakkutalo, jonka laitoimme lasten kanssa vihdoin parempiin suihin. Tuli syötyä kyllä ihan liikaa... :-D

Lisäksi laittelin jäätulppaaneja tulemaan viime talvien tapaan (millaisia, siitä täällä, ja täällä). Vähän liian myöhään vaan havahduin siihen, kun ovat loppuviikolle lupailleet jo plussakelejä. No, jospa ne hetken edes kestäisi kuitenkin!

Leppoisaa paluuta arkeen kaikille!

6 kommenttia

 1. Upeita kuvia! Uusi kotipitäjänne on kyllä kaunis! Hyvin ymmärrän muuttohalusi, varo vaan mitä lisääntyvä valo saakaan aikaiseksi. 2 1/2 viikon kotoilun jälkeen paluu arkeen EI houkuta...koti on ihmisen paras paikka, vaikka hetkittäin kuvittelee muuta...ainakin tälle emolle. Yritän ottaa leppoisasti (kun sitä lottovoittoa ei tullutkaan). Aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Kyllähän se muutto toki houkuttaa, ja mitä pidemmälle talolla työt etenee, niin toki sitä mielikin siirtyy sitä mukaa sinne nurkkiin. Toisaalta koetan nyt nauttia vielä viimeiset kuukaudet tästä nykyisestä kodista, joka on toki rakas tämäkin. Haikeudella tästä aikanaan lähdetään :-)

   Poista
 2. Edellisen kommentoijan kanssa samaa mieltä: koti on ihmisen paras paikka ja loma elämän parasta aikaa;)
  Töissä on hyvä olla, sillä silloin on välillä ihania lomiakin tiedossa.
  Olipa kauniita pakkaskuvia sinulla.
  Tulin mutkan kautta vierailulle blogiisi ja ihastelin kuviasi.
  Mukavaa vuotta 2015 ja saa meilläkin piipahtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, ja kiva kun tulit vierailulle! Pitääpä tulla vastavierailulle :-) Töissä on tosiaan puolensa, sieltä saa sitä lomaakin. Ehkäpä itsekin ehdin joskus vielä töihin, nyt on mennyt aika monta vuotta tässä kotosalla lasten ja talonrakennusten parissa... :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!