kotiliesi

Erilainen iltapalaSain kutsun tulla muiden sisustusbloggareiden kanssa kehittämään tulevaa Habitarea uuteen suuntaan. Koska se, että minut oli saatu ylipäätään lokeroitua sisustusbloggari-otsikon alle oli minusta aika hilpeää, niin pitihän se lähteä paikan päälle katsomaan että mistä on kyse. Eilen sitten keskustelimme ja ideoimme porukalla miten Habitaren olisi syytä uudistua, ja mitä uutta tapahtuma voisi tarjota sekä kävijöille että myös blogien lukijoille. Paljon hyviä ideoita syntyikin! Jää nähtäväksi mitkä kaikki ideat pääsevät toteutukseen asti. 

Saimme keskustelun lomassa maistella Fazer-kahvilan upeita antimia sekä kuulla miten kahviloiden uusi ilme on syntynyt. Meille esittäytyi iso joukko messukeskuksen henkilökuntaa, ja pääsimme kierrokselle jossa näimme myös hallin teknisempiä tiloja. Enpä ollut esimerkiksi tullut koskaan ajatelleeksi, kuinka iso mahtaa olla tuollaisen hallin ilmastointikone. Se oli itsessäänkin hallin kokoinen! Pääsimme myös kurkkaamaan messuhallin katonrajassa kulkevia huoltosiltoja, tämä oli minun suosikkiosuuteni! Mahtava paikka. Hallissa oli rakenteilla MP-messut, eli saatiin kaupanpäälle katsella vähän moottoripyöriäkin :-D 

Oli tosi kiva ilta, ja erityisesti oli kiva tavata aikuisia ihmisiä. Välillä sitä meinaa aivan mökkihöperöityä täällä, alkaa nämä vuodet kotona nähtävästi tekemään tehtävänsä. Mutta kun pääsee välillä vähän ihmistenilmoille, niin sitten taas jaksaa kotosallakin ihan toisella tavalla. Istagramissa vilauttelin jo eilen kuvia paikanpäältä, siellä minun ja muidenkin kuvia löytyy #habitare2015 tägillä. 


Tämä iltapala oli tosiaan hyvin erilainen kuin kotona normaalisti vallitseva kevyt kaurapuurokaaos :-)

2 kommenttia

 1. Harmittaa, kun en voinut tulla mukaan :/ Olisi niin piristänyt ankeaa tammikuuta tämmöinen erilainen juttu!
  Kiva, että oli kivaa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monelle on varmasti ollut haastavaa päästä viikolla ja vielä melko aikaisin paikalle. Onneksi meillä mies pystyi joustamaan sen verran että tuli aiemmin töistään ja pääsin lähtemään tuonne :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!