kotiliesi

Kuppikaappiin täytettäEn ole pitkään aikaan ehtinyt/pystynyt käymään kirppareilla. Varmasti ihan hyväkin asia tulevan muuttopakkaamisen kannalta, kun ei ole tullut tehtyä liikaa löytöjä. Onneksi minulla on kuitenkin hyvät agentit liikkellä ja äidilläni on tarkat silmät, niin ei tarvitse aivan ilman aarteita jäädä. Oma personal-kirppishaukkani siis edelleen :-D  Tällä kertaa hän bongasi minulle muutaman parin ihania vanhoja arabian kuppeja, hintaa koko satsilla oli vain muutaman euron. Vaikka en varsinaisesti kerää mitään, niin noita olen jo päättänyt alkaa keräämään jos tulee kohtuuhintaisia vastaan. Voisin hyvin kuvitella, että joskus noita olisi vielä niin paljon, että vaikkapa juhlissa saisin katettua kaikille värikkäät kupit. Eikä haittaisi yhtään, vaikka kupit ja tassit olisi eri värisiä ja eri paria, kunhan kaikissa olisi jonkunlaisena tuo puhalluskuvio. Näitähän on olemassa vaikka kuinka paljon erilaisia. Muutama minulla oli jo ennestään, mutta nyt pitää vähän tehdä kaappiin tilaa näille uusille auringoille!

Pöydällä on ollut jo viikon verran narsissi, ja se on päättänyt kasvattaa vain varsia. Tekisipä se kukatkin pian, vaikkapa perjantain kunniaksi :-) Mukavaa viikonloppua kaikille!

*Muokkausta: Lisään tähän loppuun vielä kuvan jonka otin joskus taannoin retromessuilla, tälläisistä siis haaveilen! 12 kommenttia

 1. Keräätkö erilaisia kuppeja, vai juuri tuota sarjaa? Nimim. kirppisluuha. 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Toinen agenttini maailmalla? Siis noita puhalluskuvioisia ajattelin, eli kuten esim nuo siniset tuossa kaappikuvassa, ja nämä keltaiset. Noita on olemassa ruskeita ja vihreitä ja vaikka mitä värejä, ja kuvioitakin on paljon erilaisia. Mut aina ne on siis tuollaisia pikkukuppeja. Mulla on kännykässä aika hyvä kuva jossa on paljon erilaisia, voin laittaa sulle malliksi :-)

   Poista
 2. Kerran olin lakkiaisissa joiden emäntä keräilee arabian vanhoja kahvikuppeja. Niin oli kivan näköinen juhlapöytä kun oli katettu eripari kupeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, just jotenkin sillälailla minäkin näistä kupeista päässäni visioin! Ekoihin lakkiaisiin ei taida ehtiä, kun on vaan muutama kuukausi aikaa, mutta ehkä sitten seuraaviin jo? Tai nuorimpien ainakin :-D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tuo alimman kuvan kimara aiheutti kyllä huokailuja siellä messuilla viime syksynä. Olen tuota kuvaakin huokaillut monet kerrat. Ihanaa että nyt olen saanut jo pienen pesämunan omankin kokoelman aluksi :-) Ehkä noita tosiaan joskus on vielä ihan kimaraksi asti itsellänikin!

   Poista
 4. Mahtava kuppikokelma. Juuri tänään ajattelin, että olisi kiva koota värikäs kuppukokoelma. Mutta tilan puute estää sen kyllä tällähetkellä. Tilaa on muttei kupeille kaappi tilaa ;D Tai sitten pitäisi vaan pistää jotain kiertoon reippaalla kädellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei vielä ole kuin nuo muutama, mutta onhan siinäkin jo hyvä kokoelman alku! Nuo alimman kuvan kupit ei valitettavasti ole minun, ne oli esillä ja myynnissä eräillä messuilla :-) Mutta mahtavan näköinen määrä niitä tosiaan siinä oli.

   Tuo tila on kyllä useimmin se asia, joka estää täysin hurahtamasta kaikenlaisiin keräilyihin. Itsestäni huomaan ainakin, että on muutamia asioita joita on tosi vaikea vastustaa, vaikka tietää ettei niille ole oikeasti enää ollenkaan tarvetta. Peltipurkit on hyvä esimerkki :-D Uuteen kotiin on tulossa enemmän tilaa, mutta suhteessä vähemmän esimerkiksi keittiönkaappeja. Pitänee siis minunkin oikeasti miettiä mitä kaikkea haluan säilöä, ja mitä en. Mutta kyllä nuo kupit aion ainakin pitää!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin on! :-) Ja itseasiassa sain jo lisääkin täydennystä kokoelmaan peräti kuuden kupin verran! <3

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!