PerusLaskiainen on siitä kiva päivä, että sille on aina olemassa melkein valmis ohjelma. Aamupäivällä vähän muistipeliä ja muuta pikkupuuhastelua kotona. Lounaaksi hernekeittoa, ja sitten pulkkamäkeen. Tänään mäenlaskulle osui vieläpä satumaisen kaunis sää! Mäenlaskun jälkeen kotiin pullakahveille. Olisipa aina sunnuntai!


Lopuksi vielä pieni blogipaljastus. Seesteinen kuva, jossa lähes kliseenomaisesti tulppaaneita ja pullaa ylhäältäpäin kuvattuina.


Ja sitten se totuus, mitä ympärillä oikeasti tapahtuu. Ei ehkä niin seesteistä sittenkään! Lapsipolot pakotettuina syömään välipalaa ennen pullaa. Heh! Usein olen aika tyytyväinen siihen, että kuvissa ei ole ääntä mukana, ja kuvanrajauskin on aika ahkerassa käytössä ;-) 


Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!4 kommenttia

 1. Mukavan kuuloinen päivä ja kivat kuvat. On ollut kyllä ihan mieletön sää ja täälläkin ulkoiltu kuin herkuteltu laskiaispullilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoilun jälkeen oli kasvoilla sellainen kuumotus, että aurinkoa on hieman saatu. Ehkä se kevät sieltä oikeasti vielä tulee!

   Poista
 2. Minä pidän erityisesti tuosta arkisemmasta kuvasta. Hyvä pulla, loistava mieli! 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisiköhän siirtyäkin tuonne arkirealismin puolelle enemmän, niin materiaalia olisi tarjolla runsaasti? Nykyään alkaa kuvien rajaukset olla niin tiukkoja, että alkaa olla vaikea löytää kuvaukelpoisia nurkkia huushollista :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!