Pääkaupungit ja välissä meriMatka teki hyvää. Oli aikaa. Sai syödä melko rauhallisesti. Pikkupojat jaksoivat hienosti, ja me ehdittiin tehdäkin ihan kelpo turistikierros Tukholmassa. Kierrettiin kaupungilla, ajeltiin ratikalla ja metrolla. Nähtiin Wasa-laivakin. Lopuksi otettiin taas perinteeksi muodostunut rantahölkkä, mutta ehdittiin paluulaivaankin. Varsinkin viisivuotiaallemme kunniamaininta, tuleva Lasse Virenin seuraaja taitaa asua täällä meillä. Niin hienosti poika pinkoi koko puuduttavan pitkän suoran!

Laivan kannella todistimme mielettömän upeaa auringonlaskua. Aluksi menin kannelle ilman kameraa, ja siitä alun komeammasta väriloistosta sain vain kännykällä kuvia, joista yhden otoksen laitoinkin instagramiin. Kun sain haettua hytistä kameran, oli väriloisto jo hieman laantunut, mutta komea tuo oli vieläkin. Ilma oli koko päivän niin keväinen, että vielä illallakin tarkeni laivan kannella paitasillaan. Ei kovin tavallista Helmikuussa :-)


Kotimatkalla päätimme kävellä vielä laivaterminaalilta asemalle, ja saimme samalla reissulla ihailla auringossa kylpevää Helsinkiä. Ihan kelpo kaupunkin tämäkin, pitäisi ehkä useammin käydä tuolla keskustassa. Tänään tosin saammekin heti pikauusinnan, kun lähdemme kohta katsomaan penkkariajoja. Siellä se isoin vauva heiluu nimittäin rekan lavalla... Voi kuinka haikeaa ja ihanaa! 


2 kommenttia

  1. Mä niiiiin kaipaan Tukholmaan. Pitääpäs aloittaa suunnittelu! Matkan siis. 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon alkanut tykätä siitä myös tosi paljon! OItiin syksyllä siellä muutama päivä niin ehti vähän enemmän katsella kuin sen laivalta käsin pari tuntia. Ja ihana on :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!