Henkinen kevät


Miehen eilen minulle tuoma värikäs tulppanikimppu sai jotakin mielessäni syttymään. Ihan kertakaikkiaan aloin nyt odottaa kevättä! Vastahan tässä toivottiin että talvi alkaisi, mutta nyt minä mietin vain kukkapenkkejä ja pihan laittoa ja kasvimaata ja esikasvatusta ja ja...

Meillä on lähikaupan viereen tullut uusi vanhan tavaran kauppa, ja hyödynsin eilen tilaisuuden kun tarpeeksi lääkittynä jaksoin käväistä kaupassa, niin pitihän sekin puoti kurkata taas läpi. Sieltä tuli mukaan neljä paria ihania tulppaanikuppeja, ja keltaisia tottakai :-) Lisäksi kaksi paksua puutarhakirjaa, joihin ajattelinkin uppoutua lähipäivinä oikein antaumuksella.

Vaikuttaisi siltä, että pahin väriähkyni alkaa olla ohi, ja nyt saa taas värejäkin näkyä kodissa. Ei tässä nyt ehkä ihan edellisen kodin ilotulitukseen asti mennä, mutta josko jonkinlainen sopiva keskitie tälläkertaa? Tarpeeksi mustavalkoista taustaksi, ja sitten noita värejä vähän kauden ja fiiliksen mukaan siihen rinnalle? Vaikka Pantonen uudet vuoden värit ei ihan oma juttuni olekaan, on tuo pinkki yllättävän kiva ja raikas väri pieninä ripauksina :-)

4 kommenttia

 1. Aivan upeita sävyjä! Tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Tuosta tuli vähän vahingossa noin pastellinen asetelma, ja siksi nappasin kuvankin :-) Meillä on ollut viime aikoina aika väritöntä sisustuksessa, ja tämä kuva on siihen nähden aika poikkeus. Taisi olla jopa vähän liikaa kun alkoi lukijoitakin lähteä :-D

   Poista
 2. Ihanan värinen kimppu! Pakko kyllä itsekin ostaa tulppaaneja viimeistään viikonlopuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo on ihana, vaikka en itse varmaan olisi tuon värisiä ottanutkaan. Mutta nyt kun ne on tuossa, en lakkaa ihastelemasta :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!