Kasveilla rymsteerausta

Joulukuusen lähdettyä tuli sellainen keväinen olo kodin suhteen, ja teki mieli alkaa vaihtamaan järjestystä, remppaamaan jotain (heh) tai edes jotain. Koska se perus siivoaminen on aika arkista, ei päivittäinen imurointi ja moppaus vielä täyttäneet tätä muutoshaluani. Lopulta päädyin muuttamaan muutaman viherkasvin paikkaa, ja tosiaan sillä saikin jo vähän erilaista tunnelmaa! Palmu joka on ollut aiemmin ikkunan edessä, on jo pitkään osoittanut kärsimyksen merkkejä ja se pääsikin vähän vähemmän paahteiseen paikkaan rappusten alle. Siirsin sinne muutaman muunkin kukan, ja nostin susirumat kaiuttimet alas lattialle jolloin tv-taso ei ole enää ihan niin musta möykky. Kaiuttimista tulikin samalla kukkien jalustat. Tämän muutoksen johdosta taitaa näkyä tv:n ympäristö ensimmäisen kerran ikinä täällä blogissakin :-D

Ostoslistalle: -Paikka cd-levyille (ovat edelleen muuttolaatikossa)
- Nätimmät ja huomattavasti pienemmät kaiuttimet
-joku liina jolla saa tv:n pinnan pyyhittyä kun nyt siihen jää rumia rantuja
-takan eduslasi jo aikoja sitten rikkoutuneen tilalle
-uusi tv-tasokin voisi olla jo paikallaan...

Kivaa uutta viikkoa!

14 kommenttia

 1. Kivan näköinen muutos! Vihreä/valkoinen yhdistelmä on tosí raikas ja tuntuu joulun jälkeen hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on tosiaan noita kasveja ollut aina paljon, ja nämäkin yksilöt vaihtoivat vain paikkaa huoneessa :-) Eli vihreää ja valkoista on meillä tarjolla ihan vuoden ympäri :-D

   Poista
 2. Aivan ihania vihreitä pilkkuja huoneissa :) Tykkään ja itsekin huomaan kaipaavani 'eloa' ympärilleni!! Ajattelin juuri tänään käydä kukkakaupassa.

  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti löydät mieluisat vihreät talvea raikastamaan :-) Kivaa alkanutta vuotta sinullekin!

   Poista
 3. Onpa tosiaan ihanan keväinen fiilis näissä kuvissa. Nuo teidän portaat! <3 Niin kauniit ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aika keväinen oli minulla tunnelmakin kun kuvia otin :-) Portaat on kyllä omastakin mielestä kivat, yksi niistä valinnoista jotka onnistui ihan nappiin :-) Varsinkin väri, olen iloinen etten ottanut valkoisena noita pinnoja niinkuin jossain vaiheessa oli ajatus.

   Poista
 4. Jos vaihtelua kaipaat, niin laita ihmeessä sohva lähemmäksi ikkunaa lasihyllykön tilalle. Nyt sohva on vähän ahtaan oloisesti kirjaston (?) ovien vieressä. Lasihyllykkö jotenkin isojen ikkunoiden luo? Ainakin omaan silmään kuvien perusteella rohkenen lämpimästi ehdottaa tuota muutosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :-) Tätäkin vaihtoehtoa on mietitty, mutta tuo nykyinen sohva on sen verran pieni, että sitten tv:n katselu sohvalta olisi vaikeaa koska tv jäisi takan taakse lähes piiloon. Mutta jotakin pientä säätöä tuon lasipöydän kohdalle olen kyllä ajatellut :-)

   Poista
 5. Ihanan raikkaan näköistä, keväistä tosiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeästi on kevättä nyt rinnassa, vaikkei ulkona olekaan. Tekee mieli tehdä muutoksia ihan eri tavalla kuin pitkään aikaan. Itseasiassa ekaa kertaa tänne muuton jälkeen :-D

   Poista
 6. Hei!

  Ihanan valoisaa & raikasta teillä ;-) Minkälainen tuo teidän ihana valkoinen parketti on ollut, lähinnä puhtaanapitoa ajatellen? Jos saisit tehdä valinnan uudelleen, päätyisitkö samaan?

  Meillä rakennusprojekti meneillään ja suunnitelmissa Timberwisen mattavalkoinen saarnilankku, vähän vaan epäilyttää valinta kolmen lapsen perheessä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :-)

   Se Timberwisen saarni on ihana, itsekin sitä harkitsin vaihtoehtona! Siinä on toki vähän enemmän puunsyitä näkyvissä kuin meillä, eli pieni kirjavuus voi antaa vähän enemmän armoa kuin tuo täysin valkoinen. Meillä tuo on siis sellainen, että kuten voi arvata, siinä näkyy ihan kaikki. Joka päivä saa imroida ja mopatakin useamman kerran viikossa. Ottaisin silti valkoisen lattian, pidän siitä kuitenkin paljon. Ainoa asia jonka ehkä muuttaisin, olisi se että ottaisin sellaisen parketin jossa ei ole lankkujen reunoissa viisteitä. Tuossa on, ja mopilla ne viisteet ei puhdistu, eli ne pitää sillointällöin jynssätä erikseen noista eniten likaantuvista paikoista. Edellisen kodin parketissakin oli viisteet, mutta koska se oli keskiruskea, tämä asia ei tullut siinä ilmi, mutta valkoisessa kun tosiaan kaikki näkyy niin on huomattu tälläinenkin. Toisaalta valkoisuus on siitä hyvä, että lika tosiaan tulee siivottua, kirjammassa lattiassa olisi samat sotkut mutta ei tulisi siivottua niin perusteellisesti :-D

   Poista
 7. Hei ihanan näköinen tuo ruokailutila :) mistä olet ostanut keittiön mustat kattovalaisimet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Saarekkeen päällä roikkuvat valaisimet on Idis ja interiööri-blogin emännän kirppislöytö, vanhat vintagevalaisimet jotka hän myi minulle ja minä sitten kunnostin ja maalasin ne :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!