Hylly olohuoneeseen

Onpas ollut kiireistä, ettei ehdi blogia edes päivittämään. Kiire johtuu tosin hyvistä asioista, toteutuvista haaveista. Minusta on tullut opiskelija! Koulu käydään tosin pääosin etäopintoina, mutta muutama lähipäiväkin on kuukausittain. Jos kaikki menee hyvin, olen reilun vuoden päästä oppinut paljon uutta sisustussuunnittelun alalta :-) 

Kodin laittelua on koetettu tehdä pikkuhiljaa koko ajan, ja nyt saatiin hankittua olohuoneeseen hyllykkö kun olivat  (ja ovat yhä) alennuksessa. Vaikka tuota String-sarjaa näkee paljon lehdissä ja blogeissa, ei se ole silmissäni silti yhtään kulunut, päin vastoin. Tykkään sen ilmavuudesta ja keveydestä. Lisäksi portaikkomme pinnakaiteet kaipasivat mielestäni paria, ja näissä hyllyn päädyissä onkin kivasti samaa henkeä. Olen koko ajan ajatellut portaikkomme olevan vähän fiftarihenkinen, ja nämä hyllytkin on suunniteltu vuonna 1949, eli siinäkin mielessä ihan hyvä pari!

Hylly on toistaiseksi vielä aika tyhjä, mutta mielummin odotan että sinne tulee luontaisesti jotakin täytettä, kuin että nyt heti tunkisin sinne vain jotakin. Kerrankin tyhjää tilaa, se on ihan mukavaa vaihtelua :-D Puutarhakirjat otin sentään esille, niitä onkin näin räntäsateessa kesää odotellessa mukava selailla ja haaveilla!

Ihanaa ystävänpäivää kaikille, meillä onkin syöty kakkua jo eilen sekä tänään, kun yhden lapsen syntymäpäivät ovat juuri ennen ystävänpäivää <3


36 kommenttia

 1. Kaunis hyllykkö ja toimii hyvin väljästikin sisustettuna :). Onnea opiskeluun, opinnoista olisi mukava lukea enemmänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Opiskelu tuntuu kyllä mukavalta vaihtelulta :-) Haasteena on toki löytää nyt aikaa tehdä koulutehtäviä, mutta ehkäpä joku rako löytyy, tai sitten jos saamme vaikka lastenhoitoapua silloin tällöin niin että äiti saa rauhassa keskittyä tehtäviin :-) Innolla odotan kuitenkin jatkoa!

   Poista
 2. Tuo String-hylly on kyllä niin kaunis ja haaveissa täälläkin :).

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, ja uskon että sille löytyy aina paikka vaikka joskus haluaisin sen tuosta ottaa poiskin. Tykkään myös muuntelumahdollisuudesta, sitä voi myöhemmin jatkaa tai ostaa lisäosia :-)
   Kivaa päivää sinullekin!

   Poista
 3. Mä haaveilen täällä myös string hyllystä, itse asiassa useampaankin paikkaan ja erilaisina kokoonpanoina. Ihana on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kätevä sarja, kun vaihtoehtoja on niin paljon! Toivottavasti sinullakin haave toteutuu joskus :-)

   Poista
 4. Hyvin käypi! Eikä mun mielestä yksittäiset jutut ole koskaan liian nähtyjä. Mulle nähty-ähky tulee silloin, kun kodista on riisuttu kaikki persoonalliset jutut ja tilalla on kaikki ennalta arvattavissa olevat tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Joo ei meillä kovin paljon muuten olekaan näitä perus "blogituotteita" niin menkööt nyt yksi hylly. Ja ne tulossa olevat tuolit ;-D

   Poista
 5. String on kyllä kaunis, vaan jostain syystä en sitä meille osaa ajatella. Mähän kyllä sytyn asioille hitaasti, joten saattaahan moinen meiltä parin vuoden päästä löytyäkin...

  Onnea ja intoa opiskeluun! Saattaahan se ison perheen pyörittämisen ohella olla välillä haastavaa, vaan mitä sitä ei haaveidensa eteen tekisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen myös tosi hitaastilämpeävä, mutta sitten kun joku tuntuu omalta, niin se on mulle lopulta ihan sama onko muilla paljon samanlaista vai ei. En minäkään olisi meidän vanhaan taloon osannut näitä ajatellakaan, mutta tänne ne minusta sopii. Keittiössähän on myös se pieni seinähylly jo ennenstään samaa sarjaa.

   Opiskelu tuntuu ihan kivalta nyt, kun en ole töitäkään vielä löytänyt. Jännittää tosiaan vaan, että miten sitä lasten kanssa saa niitä hommia tehtyä :-D Pakko varmaan pyytää välillä vähän apuja siinä, ei niitä opiskeluja voi aina yölläkään vasta tehdä... :-D

   Poista
 6. Vau, onnea opinahjoihin! Missä sä nyt opiskelet? Ja ihana kirjahylly!

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa tosi kivalta. Onnea opintoihin Lyde "peukku".

  String hylly on ihana ja mielestäni tätä mallia ei ole läheskään niin paljon kuin sitä seinämallia. Samaa mieltä siinä, etten ajattele hankinko jotain siksi, että sitä on niin paljon esim. muilla bloggareilla. Jos tuote sopii omaan kotiin niin se on täkeintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Seuraava reilu vuosi tulee olemaan kyllä mielenkiintoinen :-)

   Näinhän se on, itselle näitä hankintoja tehdään, ja ei sen todella pitäisi vaikuttaa mitä muilla on tai ei ole. Olen vain saanut aika montakin kertaa viestejä ihmisiltä jotka ovat "iloisia" siitä ettei meillä ole samoja tuotteita kuin yleensä blogikodeissa mikä on toisaalta vähän jännä että tekeekö ne tunnetut tuotteet kodista sitten jotenkin vähemmän kauniin tms? Oli miten oli, halusin tämän hyllyn, ja olen tosi iloinen että nyt oli mahdollisuus se hankkia! :-)

   Poista
 8. Uskon, että toi on sun juttu :) Tsemppiä opintoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minäkin toivon että tämä olisi!

   Poista
 9. Mikä hylly...näin vain söpiksen sohvalla <3

  Ihanaa kun lähdit opiskelemaan alaa ja taatusti sinun juttu!

  Oikein ihanaa Ystävänpäivää, joka ei leikisti ole vielä ohi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on joku söpis jossain, aika harvoin saan kuvattua ettei ketään pyörisi maisemassa :-D
   Kiitos, voisin kuvitella ettei tuosta opiskelusta haittaa ainakaan ole! Ja johan tässä on vähän saatu tuntumaa aiheeseen muutaman oman kodin verran. Lisäksi tuolla käsitellään osittain samoja aiheita kuin aiemmissakin opinnoissani, eli ihan pystymetsästä en alalle lähde. :-)
   Hyvää ystävänpäivää sinnekin!

   Poista
 10. String on. <3 Onnea opintoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Kiitos paljon, mukavaa tuntuu olevan, tosin mielelläni olisin siellä koululla useamminkin kuin vain ne pari päivää kuussa :-D

   Poista
 11. Meiltäkin löytyisi yksi Stringin mentävä aukko. Pocket meillä jo on ja tykkään, vaikka no joo, on tosi nähty. Ei haittaa ollenkaan, on se niin nätti ja käytännöllinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuokin hylly tuli täyttämään just sellaista sopivan kokoista aukkoa :-) Toisaalta tykkään että on kirjahylly, tai edes jotenkin kirjoja esillä. Nykyään tuntuu olevan kodit ihan kirjattomia, miksiköhän?

   Poista
  2. No meillä ei ainakaan ole kirjatonta. ;) Ihanaa kun pääsit noin sopivaan opiskelupaikkaan! Tuo vaihtelua tähän vuoteen ja varmasti myös hyötyä tulevaisuudessa.

   Poista
  3. Teillä ei tosiaan ole kirjatonta! :-D Ehkä ajattelen koteja sitä kautta mitä mediassa näkyy, ja sehän ei tosiaankaan edusta kuin hyvin pientä osaa suomalaisista kodeista!
   Toivon että koulusta olisi hyötyä ja ainakin iloa jos ei muuta!

   Poista
 12. Iloa opintoihin ja onnea! Teillä on vaan niin valoisaa ja kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Olen kyllä innoissani tästä mahdollisuudesta!

   Poista
 13. Ensimmäinen vierailu täällä blogissasi ja mukavalta vaikuttaa. Eksyin blogiisi, blogin nimen perusteella. Jotenkin salaperäisen kuuloinen, positiivisesti. Ajattelen juurikin näin, tehdään tästä talosta meille koti, meidän näköinen. Joten, jäänkin seurailemaan tulovia postauksia! Ja, onnea opiskeluihin. Olet rohkea, itse olen painiskellut uuden opiskelujen aloittamisen parissa, jo muutaman vuoden. En vaan ole vielä uskaltanut, tuntuu että aikani ei vaan vielä riitä muuhun kuin tähän perheeseen ja päivätyöhön. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavaa että löysit tänne ja kommentoit! Blogini nimi syntyi tilanteessa jossa olimme juuri muuttaneet itserakentamaamme taloon, ja siitä alettiin tehdä kotia. Nythän meillä on jo toinen itserakennettu talo jota sisustellaan kodikkaaksi, mutta blogi on kulkenut mukana jo aika monta vuotta :-)
   Opiskelu tuntuu tosiaan mukavalta, toivottavasti siitä voisi poikia vielä joskus ihan työkin :-) Toivottavasti sinullakin haaveet toteutuvat! Kävin vastavierailulla blogissasi, ja sinulla oli ihania herkkuja siellä. Nälkäisenä oikein vesi herahti kielelle :-D

   Poista
 14. Teillä on kyllä niin ihanan valoisaa! Ja mikä ihana pieni tiedemies sohvalla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, valo on yksi parhaita asioita täällä uudessa kodissa :-) Ja tiedemies tosiaan opiskelee siellä, taitaa tulla sisaruksiinsa joista esimerkiksi seitsemänvuotias on jo lähes kävelevä tietosanakirja, kun on opetellut ulkoa vaikka mitä, siis suomen lintulajit ja niiden äänet, ötökät ja niiden toukat, tähtiä jne :-D

   Poista
 15. Oi kuinka ihanasti Strig sopiikaan teille ja nimen omaan tuo valkoinrn...niin valoisa olkkari...tuohon sohvaan iskin silmäni...tiedustelisin mistä ostettu..ja onko pestävät päälliset....se on oikein kaunis☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sohva on Ikeasta, ja päälliset on tosiaan pestävät, mikä on ollut kyllä hyvä ominaisuus lasten kanssa :-)

   Poista
 16. Repeilen nyt ihan huolella, kun kuvittelin, että "hylly" on käskysana. Tiedäthän, astu keittiöön, hylly olohuoneeseen jne... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :-D Kieltämättä joulun jälkeinen aika on ollut aika hyllyvää :-D

   Poista
 17. Hei!
  Mistä tuo olkkarin pöytä mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pöytä on kierrätyskeskuksesta, jossa se oli kunnostettu työpajalla. Ehtaa vintagea kuitenkin :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!