kotiliesi

Lumisia fiiliksiä


Viikonloppuna on saatu ihailla taas huikean kauniita lumisia maisemia. Puiden kuorrutus on kuin saduista, jotenkin vähän epätodellisen näköistä jopa. Lumi on niin kaunista! Ja niin järjettömän painavaa! Työntelin tänään paksua kinosta pihasta niin raivolla, että onnistuin saamaan peukalon tyvenkin ihan mustelmille. Se on kai jo aika hyvin se?  Mies suunnitteli ääneen hankkivansa maasturin ja sen keulaan auran. Toppuuttelin että ei näin isoja lumimääriä nyt kovin usein kerralla tule, mutta myönnettäköön että samalla itsekin mietin paljonkohan sellainen lumilinko mahtaisi maksaa... :-D

Kauniiden maisemien lisäksi hyvää on se, että lapset pääsevät taas hiihtämään, alkoihan heillä sentään hiihtoloma! Ja kovasti nuo tuolla tänäänkin yrittivät taas mennä, umpihangessa se ei tosin kovin helppoa näyttänyt olevan. Sinnikkyydellä menivät silti.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille, ja ihanaa lomaa kenellä sellainen on :-) 

8 kommenttia

 1. Kuin postikortista! Kaunista sisällä ja ulkona! Ihania viherkasveja teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lumi tekee kyllä ihmeitä :-) Kasveista tykkään, ja nyt on kiva kun täällä talossa niillä riittää valoa!

   Poista
 2. Oi, nauttikaa lumen puhtaudesta ja valosta. Täällä aika mustaa (lumi siis sulanut) ja harmaata. Mukavaa viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin!
   Kieltämättä tuo uusi lumi on kuin lamppu, niin paljon se tuo valoa :-)

   Poista
 3. M i e le t t ö m ä n upeat maisemat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :-) Hassua kyllä, että ei tuossa ole kuin muutama puu, niin heti on jotenkin tunnelma sellainen metsäinen :-) Vaan ihan niiden takia valittiin tämä tontti, viereisissä olisi ollut jo ihan erilaiset näkymät!

   Poista
 4. Todella upea maisema! Ihastelin itsekin puissa ollutta lunta, kunnes pääsin ulos ja se oli sulanut puista ja kuvaa en saanut napattua. Teillä on kyllä niin paljon ihania viherkasveja, tuo kivaa kontrastia kaikeen valkeuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä tuo toistaiseksi on vielä puissa, ja tänään juuri pihalla ollessa kuulin kun jossain ihan lähellä ilmeisesti kaatui puu. On siis todellakin painavaa nyt tuo lumi!

   Viherkasvit on mulla kyllä olleet aina osa sisustusta, sieltä ihan teinivuosien omasta huoneesta asti, enkä osaisi kuvitella kotia ilman niitä :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!