Toteutunut sisustushaave

Siinä ne nyt ovat! Unelmieni tuolit. Pitkään ja hartaasti haaveillut, harkitut ja odotetut. Niin kauniit, ja niin mukavat istua. Toki myös paljon sisustuslehdissä ja blogeissa nähdyt, mutta mitäpä siitä, kun meille ne on juuri täydelliset :-) Kyseessä on siis Vitran Dsw-tuolit mustilla jaloilla. Aluksi harkitsin puunvärisiä jalkoja ikäänkuin kaveriksi tuolle koivuvaneriselle pöydän pinnalle, mutta sovittaessa kävi ilmi että sävy oli paljon punertavampi kuin pöydässä. Mielestäni musta on ihan nappivalinta! Puuta meillä on kuitenkin muualla kuten portaikossa, ettei pöytä jää aivan erilliseksi kuitenkaan.

Nyt voin hyvällä mielin sanoa, että keittö on valmis <3


36 kommenttia

 1. No vau, todella hyvä yhdistelmä. Meillä on nuo puunväriset ja olen monesti salaa miettinyt jalkojen maalaamista mustaksi, mutta tuntuu vähän radikaalilta :D Pöydässä meilläkin on mustat jalat ja valkoinen laminaattikansi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on paljonkin mustaa, myös keittiössä, se tuntui siksikin omemmalta (onko toi edes sana?!) valinnalta :-)

   Poista
 2. Oooohhh! ON NE KAUNIIT!! Ihanat ja sopii niin ton pöydän ympärille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) <3 Pöytäkin pääsee nyt paremmin oikeuksiinsa, kuin aiempien eripari tuolien kanssa!

   Poista
 3. Ihanat! Meillä on Vitran DSR-tuolit. Kuusi kappaletta vanhoja valkoisia ja kun muuton myötä tulee isompi pöytä niin ostettiin lisää yksi mustalla ja yksi harmaalla istuimella. Jännittää vähän miltä näyttää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta noita voi ihan hyvin seikoittaa, meilläkin oli jossain vaiheessa mietinnässä että laitetaanko mustia ja valkoisia istuimia sekaisin kun en meinannut saada päätettyä että kumpi :-D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka ne onkin tuollaista materiaa, niin kyllä niistä ihan iloiseksi tulin! :-)

   Poista
 5. Kauniit tuolit ja uskon että nuo mustat jalat on hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kun näin tuolit paikallaan niin totesin että musta on kyllä hyvä ratkaisu :-)

   Poista
 6. Hyvä valinta! Oon aina tykännyt tuolien mallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin minäkin, nämä on olleet mun haaveena jo pitkään :-)

   Poista
 7. Hyvää kannattaa odottaa. :) Ja mustat jalat käy kyllä tuohon pöydän runkoon upeasti, hyvä valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja olen samaa mieltä, pöydän runko ja jalat on hyvä pari :-)

   Poista
 8. Aivan täydellinen valinta teille 😍 Ja tosiaan mitä siitä, vaikka näitä tuoleja näkee siellä ja täällä. Tää väritys on kuitenkin harvinaisempi. Onnea valmiista keittiöstä! 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tämä musta jalka taitaa ollakin aika uusi, tuli ilmeisesti samoihin aikoihin kun istuimen korkeutta nostettiin? On hieno fiilis että edes joku tila kodista on oikeasti nyt valmis, tai ainakin sellainen ettei siellä ole mitään kesken :-)

   Poista
 9. Kauniit tuolit! :)saanko udella mistä tuo pöytä on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toki saat, se on nimittäin minun oma suunnittelema ja osittain tekemäkin. Jalkaosan hitsasi isäpuoleni ohjeideni mukaan, ja vanerilevy on tilattu mittaan sahattuna ja valmiiksi lakattuna läheiseltä puusepän verstaalta :-) Mistään ei löytynyt meille tarpeeksi suurta pöytää sellaisella ulkonäöllä ja hintalapulla jotka olisi miellyttäneet, niin piti tosiaan tehdä tälläinen diy-versio.

   Poista
 10. Sanotaanko, että odotus palkitaan! Näin se näemmä menee! Hienot ja sopii teille tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siltä se vaikuttaisi! Tosin ehkä vähän vähemmälläkin veivaamisella nämä samat tuolit olisi olleet ihan yhtä ihanat, mutta ompahan ainakin tarkkaan harkittu hankita :-)

   Poista
 11. Aivan upeasti teillä tulvii ympäröivä luonto ikkunoista sisään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Talon suunnittelussa me haluttiin panostaa juuri avaruuteen ja ottaa tuo talon takana oleva metsä osaksi sisustusta. Vuodenajat eri väreineen tulee tosiaan nätisti sisälle asti :-)

   Poista
 12. Hei, aivan valtavan hieno ruokailuryhmä kokonaisuudessaan!<3 meillä kans uuden ruokapöydän miettiminen päällä, en oikein osaa päättää mikä olisi se lopullinen malli.. mies on puualallla töissä ja voisi kyllä toteuttaa työn jos vain suunnitelma olisi..:D tuosta teidän pöydän pinnasta kysyisin; onko siinä jokin kiiltävä lakka? ja miten pinta on kestänyt kolhuja, tuleeko helposti koloja ja jälkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytälevy on lakattu, mutta lakka ei ole kiiltävä vaan melko matta. Ei täysin matta, mutta ei siis kiiltäväkään. Vaikea selittää :-D Hyvin on pinta kestänyt, ei ole jäänyt mitään jälkiä!

   Poista
 13. Wow!!! Näyttää niin hyvältä <3

  Ihanaa viikonloppua Lyde <3

  VastaaPoista
 14. Omimmalta valinnalta... ;)

  VastaaPoista
 15. Kerrassaan upeat! Tykkään, tykkään ja vielä kerran tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jani. Niin minäkin tykkään! :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!