Uutta taidetta kotiin

Toivottavasti teillä vuosi on alkanut leppoisasti, ja vapaat ovat tehneet tehtävänsä? Itselläni on ainakin fiilikset aivan erilaiset kuin vielä ennen joulua. Olen nukkunut normaalin pituisia yöunia, ja jopa vähän liikaakin. On tehnyt kyllä hyvää, ja ilmeisesti kroppa lopulta ottaa mitä tarvitsee, kun siihen mahdollisuus koittaa.  


Keltainen keinutuoli, Virpi Mäkinen, Akustiikkataulu

Vuoden ensimmäisessä postauksessa esittelen uuden taideteoksen, joka tuli meillä yläkerran aulaan. Taulu on Virpi Mäkisen tekemä akustiikkateos*, saman taiteilijan töitä on meillä kaksi muutakin. Minulla on ollut suuri ilo ja kunnia tutustua Virpiin, yhteistyömme alkoi kolmisen vuotta sitten rakennusaikana kun tilasin häneltä olohuoneen ison teoksen, ja sittemmin olemme pitäneet yhteyttä muutenkin. Elämässä olen huomannut sellaisen hyvän nyrkkisäännön, että ympäröi itsesi ihmisillä, jota tuovat positiivista energiaa ja iloa elämääsi. Virpi on yksi tälläinen henkilö, kiitokset hänelle ♥ 

Tämän taulun sain Virpiltä lahjaksi, tästä on ollut puhetta jo aikoja sitten, että hän tekee akustiikkalevyjen jämäpaloista tälläisen kollaasi-työn, koska meillä edelleen kaikuu jonkun verran. Alunperin syynä oli kai jonkilainen vastapalvelus, mutta mistä, en enää edes muista :-D Oli miten oli, kiitos jokatapauksessa, työ on todella kaunis! Maalaus piti sijoittaa vähän hassusti nurkkaan, koska keskellä seinää on vähän hassusti sijoitettu valokatkaisija (mur). Pohdimme, että ehkäpä työtä voisi jatkaakin vielä yhdellä palalla katkaisijoiden päälle? Saapa nähdä, ainakin tälläistä palapelinä toteutettua työtä on mahdollista jatkaa jälkeenpäin!Yläkerran aulassa on myös yksi selvitymistarina nähtävissä, orkidea on selättänyt jälleen yhden talven, ja aikoo taas kukkia! Uskomatonta, mutta tuo samainen kasvi on kukkinut minulla jo muistaakseni neljä kertaa uudelleen. Tästä hyvästä voi jo vähän taputtaa itseään selkään, eikö? :-) 

Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille, ja iloista paluuta arkeen!


* Taulu saatu joululahjaksi. Lisätietoja Virpi Mäkisen tauluista löytyy hänen nettisivuiltaan keltainenkeinutuoli.fi

2 kommenttia

  1. Wau, hieno taideteos. Ja, mielenkiintoinen, akustiikkalevyyn tehty teos. Meilläkin kaikuu, joten tällainen taideteos olisi meillekin omiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo on kaunis! Virpi maalaa tosiaan akustiikkalevyille taulujaan, ja meillä on nuo kaksi muutakin hänen työtään akustiikkatauluja. Korkean tilan akustiikka on kyllä aika haastava saada hyväksi!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!