Kirppislöytöjen kooste ja sisustusvinkkisarjan alku

viherkasvi, sisustus, olohuone, sohvapöytä, asetelma

Kirjoittelin taannoin hyvistä kirppislöydöistäni, ja nyt kun helmikuu on ohi, on haasteen heittänyt No home without you-blogin Kaisa tehnyt valtavan työ, ja kerännyt kaikkien löydöistä koosteen. Kannattaa käydä vilkaisemassa, huikea kirppislöytökierros luvassa! Toisessa postauksessa on vielä listattuna bloggareiden suositukset paikkakuntiensa parhaista kirppiksistä. Tuo lista kannattaa napata vaikka kirjanmerkkeihin tai tulostaa mukaan kesälomareissulle! Kiitos vielä Kaisa!Itse sain taannoin lukijaltani pyynnön, että jos tekisin jonkun säännöllisen postauksen esimerkiksi sisustusvinkeistäni. Idea oli loistava, ja edellisestä säännöllisemmästä postaussarjasta onkin jo vuosia aikaa. Jospa siis koettaisin ottaa tavaksi postata joka viikko yhden sisustusvinkkini? Niitä ehtisi vielä tällekin vuodelle kertyä monta kymmentä, nyt kun eletään vasta viikkoa 9. Lupaan ainakin yrittää!

Sisustusvinkkini nro 1 onkin seuraava: 
Asetelmia on kiva tehdä esimerkiksi sohvapöydälle (nyt kun ei ole enää ihan vauvoja talossa!), ja niihin voi yhdistellä kasveja, kynttilöitä ja milloin mitäkin sattuu omaa silmää viehättämään. Kaikenlaiset asetelmat näyttävät aina paremmilta niin, että niissä on alla alusta. Alusta kokoaa asetelman, ja antaa sille ikäänkuin kehykset. Alustan värilläkin voi leikitellä, ja samakin asetelma voi näyttää aika erilaiselta vain alustaa vaihtamalla. Alunen voi olla tarjotin, astia, laatta, vaikka laudanpätkä, melkein mikä vain joka päälle voi esineitä turvallisesti koota. Oma suosikkialuseni on tämä kuvassa näkyvä, teemaan sopivasti kirppislöytö (3e), joka on ollut aiemmin ilmeisesti juustolautanen. Ruuvasin siitä vain kromin väriset kahvat irti. Myös omatekemäni keraamiset ja vaneriset alustat on jatkuvasti käytössä keittiön saarekkeen päällä, ne näkyy ainakin tässä vanhassa postauksessa *kliks*.


Oikein mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia

  1. Tosi kaunis asetelma ja tuo kasvi tuossa sinisessa kipossa on ihan huippu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen alkanut epäillä, että meillä on liikaakin kasveja :-D Nämä kaksi on uusimmasta päästä, ja tuo pieni on mehikasvi jonka nimi on ilmeisesti Hobitti :-D

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!