Prinsessaperjantai ja sisustusvinkki nro 3.


Alkuun kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, niin täällä blogissa, Facebookissa kuin ihan live-elämässäkin. Hauskaa, miten paljon samaistumista arkisotkujen näyttäminen herättääkään. Uskon, että oli ihan hyvä varistella se "aina niin siistiä"-viitta kotimme yltä, koska törmään siihen todella usein. Ja todellisuushan on jotakin ihan muuta. En halua, että kukaan kokee paineita siitä, että omankin kodin pitäisi olla aina siisti, koska blogeissakin yleisesti on. Valokuvaus on siitä hieno kerronnan väline, että siinä voi aina valita kuvattavan asian lisäksi sen, minkä jättää kuvan ulkopuolelle ;-)Tänään meillä on perjantain lisäksi hieman enemmän prinsessainen päivä kuin normaalisti. Sellainen prinsessaperjantai. Perheessämme pojilla ja miehillä on enemmistö, mutta eräs pieni neiti paikkaa kyllä tyttöenergiaa hyvin, ja säkenöi prinsessahilettä ympäristöönsä monen edestä. Tänään hänen korkeutensa täyttääkin jo kuusi vuotta ♥ Olen luvannut tehdä pastelliväristä leipomusta, ja muutenkin päivää vietellään pienesti omalla porukalla. Varsinaiset juhlat on sitten hieman tuonnempana, yhdistelmäjuhlina toisen maaliskuisen synttärisankarimme kanssa. Pitäneekin alkaa kohta leivontapuuhiin!
Edelliseen postaukseen viitaten syntyikin sisustusvinkki numero kolme melko helposti. Se on yksinkertaisuudessaan tämä: Siivoa. Jos kaipaat muutosta, tämä on helpoin keino aloittaa.

Kuulostaa itsestään selvältä, mutta oikeasti toimiva niksi. Siisti koti on aina viihtyisämpi kuin sotkuinen. Järjestele tavarat paikoilleen, pyyhi pöydät, osta kukkia pöydälle. Lopuksi voit perjantain kunniaksi heittäytyä vaikka hetkeksi pötkölleen, ja nauttia hetken siisteydestä sieltä vaakatasosta. Meillä mallia näyttää Virallinen Kissa, vaikkakaan ei kyllä osallistunut hommaan mitenkään :-D Itsekin rempaisin juhlan kunniaksi saarekkeen päällisen tyhjäksi sille kertyneistä papereista ja sekalaisesta sälästä, ja heti on ihan erilainen tunnelma koko kodissa. Kuten sanottua, meillä ei tosiaankaan ole aina siistiä, eikä tarvitsekaan olla, mutta sen hetken kun on, tuntuu se oikein mukavalta!


Oikein mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!