kotiliesi

Synttärihumua


Meillä juhlittiin tänään maaliskuun synttärisankareita kahvittelun merkeissä. Pikkuneiti täytti 6v, ja pienistä isoin jo täydet kymmenen!  Juhlinta sujui perinteisin menoin, eli iloinen hälinä, eteisessä kenkämeri, ja kuvat jäi suurimmaksi osaksi ottamatta. Tämä päiväkodissa tehty kasvomaalaus oli pari päivää sitten neidolla, ja jotenkin tosi osuva aihe tuo perhonen. Nyt on juuri se kimalle-räyhelö-prinsessa-olenperhonen-ikä menossa ♥ Nautin tästä kovasti, meillä kun on suurimmaksi osaksi poikia perheessä, ja pikkuprinsessat vähän harvinaisempaa herkkua. Vaan on pojatkin ihania kyllä! 


Tarjoilutkin meni aika perinteen mukaan, eli melko vähällä leipomisella, ja kahvilan takuuvarmalla kakulla. Laitoin esille hedelmiä ja pähkinöitä, sekä valkohomejuustoa ym suolaista. Suolainen piirakka ja pikkunaposteltavat tekevät yleensä aina hyvin kauppansa, ja niin tänäänkin. Kerrankin älysin ottaa myös tarpeeksi pienen kakun, yleensä sitä on jäänyt koko seuraavaksi viikoksikin vielä syötäväksi :-D
Nuorempi juhlaväki intoutui hetkittäin jopa hurjaan menoon, mutta välillä otettiin pienet tanssitkin. Tämä tanssi oli kuulema "Ansa Kynttilä", jonka nuoriso tunsi, mutta itse en. Hauskalta se kuitenkin näytti!Nyt iltasella mennään perinteitä noudattaen myös, eli on tosi ohut olo, kun päivä meni enemmän ja vähemmän herkkujen varassa. Miten sitä ei vaan koskaan opi? Lääkkeeksi ehdotan itselleni reipasta kävelyä ulkona, ja sitten ajoissa nukkumaan. On taas takki aika tyhjä, mutta olipahan kiva päivä ja hulinat!

Ihanaa lauantai-iltaa teillekin!


Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!