kinokset sen kun kasvaa


Viime aikoina ei ole tarvinut kaukaa hakea kahvipöytäkeskusteluihin aihetta. Lunta on ilmeisesti koko maassa aika reilusti ja siitä on helppo vääntää jutun juurta lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Olen itse omassa lähipiirissäni kuuluisa siitä, että tykkään tehdä lumitöitä, ja  nyt sitä puuhaa onkin ollut tosiaan kivasti tarjolla! Luminen talvi ja pakkaskelit on mielestäni ihanaa, ja aina parempi vaihtoehto kuin vesikelit ja loska. Silti ihan varovasti tässä nyt sanon, että kohta voisi riittää :-D 


Eilen oli pieni tyyni tauko lumipyryjen välillä, ja aurinkokin paistoi upeasti. Kieltämättä tuollaisena hetkenä valtavat lumimäärät ovat oikein edukseen, ja ihania katsella! Otin pari valokuvaakin muistoksi, aurinko on aina yhtä ihana näky ♥Takapihalla lumi ylettää jo ikkunan alareunaan saakka. Nyt todella näyttää siltä että lattia jatkuu valkoisena ulos! Sisustukselle lumi tekee pelkästään hyvää, ja maisema on todellakin kuin postikortista. Ulkosalla sen sijaan alkaa tulla pulmia, kun lumikasoja ei mahdu enää minnekään, ja vaikka kolattavaa aluetta on pienennetty jatkuvasti, ei meinaa mahtua ei. Tässä lohduttaa se, että tilanne on aikalailla sama kaikilla muillakin. Tänään pihallemme on tulossa vielä työhommien takia isohko peräkärry pariksi viikoksi, ja en oikeasti keksi että mihin se saadaan mahtumaan. Onhan tässä vielä tunnin verran aikaa miettiä, mutta voi olla että tehokkaampi tunti on tuolla kolan varressa. Eli sinne siis, heipat!

4 kommenttia

 1. Kotisi on kaunis ja viihtyisän näköinen, nuo isot ikkunat luovat oivan kasvuympäristön suurille viherkasveille ja tuovat luonnon lähelle, tykkään kovasti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Toini! Yksi syy miksi valitsimme kotiimme noin isot ikkunat, oli tosiaan viherkasvit joita minulla on ollut aina paljon. Kasvit ovatkin viihtyneet täällä loistavasti, ja moni on kasvanut isoksi ihan huomaamatta :-)
   Mukavaa kevään odotusta!

   Poista
 2. Täällä on saatu myös nauttia niin lumesta kuin lumitöistäkin. En muista, että aikaisempina vuosina (9vuoteen) olsini mäin paljon lunta pihallamme ollut. Nautittu on lumesta. Eilen tosin alkoi sateet ja lumi on muuttunut loskaksi. Saa nähdä kuinka kauan sataa ja jääkö lunta kuinka paljon.
  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta taitaa nyt olla tosiaan kaikkialla paljon! Mulla on mielessä vielä muutamakin tosi luminen talvi, kun lapset oli pienempiä ja lykin tuplavaunuja umpihangessa :-D Ainakin 2012 oli älyttömästi lunta, siitä taitaa olla täällä blogin syövereissäkin kuvia. Nyt täälläkin sataa vettä, ja tiet on menneet aika hurjaan kuntoon kun on paksulti loskaa. Jospa lunta sataisi vielä uudelleen, vai alkaako tästä jo kevään odotus? :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!