kotiliesi

Mitalikahvit ja palmusunnuntai


Talostakoti pääsiäinen

Kuten varmaan monessa muussakin kodissa tänään, meillä aloitettiin aikaisin aamulla keskustelu siitä, että "joko nyt voi mennä virpomaan??" Koetin toppuutella, että tuskin kukaan naapureista ilahtuu jos aamu alkaa ovikellolla kukonlaulun aikaan, ja pienimmät lapsoset saivat hieman opetella kärsivällisyyttä :-D Lopulta kun lupa heltisi, oli homma alun arastelusta huolimatta niin kivaa, että oksia käytiin lopulta askartelemassa välillä lisääkin. Pienet virpojat on kyllä jotakin niin suloista ♥

Päiväämme liittyi vahvasti myös jääkiekko, ja yhdet mitalikahvit saatiin juoda jo päivällä ennen naisleijonien illan peliä. Lapsella oli nimittäin kiekkoturnaus joka ajatti perhettä eestaas jäähallille koko päivän. Välillä kannustusjoukoissa oltiin kaikki, ja välillä osa oli kotona virpomassa, äänestämässä ja muissa askareissa. Reippaita lapsia nuo kiekkoilijat, jotka jaksoivat pelata monta peliä päivän aikana. Itsellä olisi varmasti kunto jo loppunut kesken noilla pelimäärillä :-D 

pääsiäinen

Nyt iltasella jännäillään vielä vaalivalvojaiset ja se naisleijonien finaalipeli, oikein mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!


2 kommenttia

 1. Ihanan innokkaat virpojat, mukava jos malttoivat hetken odottaa :) Toivottavasti tänään on lisää syitä mitalikahveille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olisivat lähteneen jo kahdeksan jälkeen virpomaan, niin toppuuttelin hieman että ihmiset tykkää varmasti vielä nukkua :-)
   Hopeaa tuli sentään kiekosta, vaikka mielestäni kultaa olisi kuulunut tulla!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!