Kukkaterapiaa


Viikonlopun olin ensimmäistä kertaa ikinä edustamassa itseäni ja yritystäni messuilla. Osastoni oli todella pieni, ja koska en halunnut nyt ensimmäisellä kerralla laittaa osastoon kovin paljoa rahaa, mentiin teemalla vähemmän on vähemmän :-D Neljään neliöön mahtui juuri nojatuoli, sohvapöytä, ja muutama viherkasvi kotoamme kuten iso lyyraviikuna. Sohvapöydälle hain paikallisesta kukkakaupasta kimpun, ja vasta eilen illalla väsyneenä osastoa purkaessani tajusin, että tosiaan, kimppuhan tulee messujen jälkeen meille kotiin. Minulla ei ole ollut aikoihin tuollaista sidottua kukkakimppua kotona, ja ai hyvänen aika että se on kaunis!


Kimpun värit sovitettiin maljakkoon ja Marimekon tyynyliinaan joka oli minulla osastolla somisteena myös. Maljakko on muuten ostettu joskus aikoja sitten kierrätyskeskuksesta hintaan 50 senttiä, ja se on kyllä tosi nätti! Ilmeisesti ysärijutut tekee siis paluuta, kun ne näyttävät taas oikein tuoreilta :-D


Tälle viikolle ja koko kuukaudelle on tiedossa tosi paljon töitä ja tapahtumia, ja ihan rehellisesti sanottuna olisin kaivannut nyt vapaapäivää. Messuedustaminen oli yllättävän väsyttävää hommaa, mutta niin mukavia kohtaamisia siellä oli että vaiva oli todellakin sen arvoinen. Nyt kotosalla kukkakimppu saa hymyn huulille ja piristymään joka kertan kun kuljen sen ohi, ja jo se auttaa jaksamaan paremmin. Uskomaton voima siis kukilla!



Näiden pastellisten kukkakuvien myötä toivotan teille mukavaa uutta viikkoa!


Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!