Koululeikki



Tulevalla ekaluokkalaisellamme oli tänään terveydenhoitajan tarkastus koululla. Muut pienet leikkivät tarkastuksen ajan koulun pihalla, ja neiti itse oli superreippaana tarkastuksessa. Äiti ja isikin saivat kannustusta osakseen, taisi tämä kesän työ/lapset lomalla/ruuhkavuosi-yhdistelmä näkyä vähän naamasta... :-D 

Kun tulimme takaisin kotiin, pyrähdin työkoneelle ja mies lähti ajamaan toimistolleen. Jossakin vaiheessa havahduin siihen, että lasten ääniä ei kuulunut (aina vähän epäilyttävää, kuten moni vanhempi varmasti tietääkin). Kipaisin yläkertaan katsomaan, ja hetken sain hakea ennenkuin löysin nuorimmaiset, mutta heillä olikin upeat leikit menossa. Neiti ekaluokkalainen piti koulua pikkuveljelleen ♥ 





Halusin tallentaa tilanteen kuviin, nuorimmaisen into ja keskittyminen olivat jotenkin niin käsin kosketeltavat. Nuorimmaista tulee pidettyä aina vähän vauvana, mutta noin hienosti hänkin jo osaa tehdä numeroita taululle! Osa oli toki isosiskon tekemiä malleja. Toinen siellä totisena yhden isoveljen hupparissa, isomman isosiskon huoneessa, pienemmän isosiskon opastuksella harjoitteli... ♥ Voin vain kuvitella millaista elämä on sisarusparven nuorimmaisena, mutta ainakin auttajia tuntuu aina olevan tarjolla :-) 

Tuo vauvakin menee syksyllä jo eskariin! Tänään taas havahduin asiaan siellä koululla, eli päiväkodille meiltä ei tosiaan enää ajeta syksyllä ollekaan. Iso muutos, ja ajanjakson loppu. Isoin vauvani aloitti eilen yhden koulun myös, kun astui viimein armeijan harmaisiin. Tai vihreäthän ne taitaa nykyään olla. Moneen kertaan lykätty armeija oli viimein ajankohtainen, kun poika sai opiskelut juuri ajoissa valmiiksi ja valmistui pari viikkoa sitten. Tsemppiä sinnekin koulutielle! 



Mukavaa viikkoa kaikille, täällä vielä aherretaan hetki ennen ensi viikolla koittavaa pientä lomaa :-)



2 kommenttia

  1. Lapset ovat niin ihania. Heillä onkin mukavat leikit, ja osaavat hienosti tehdä numeroita.
    Hyvää pikkulomaa teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ja ihailen lasten mielikuvitusta! Välillä näin luovan alan työtä tekevänä sitä toivoisi itsellekin ripauksen enemmän lasten avointa suhtautumista asioihin, ja kykyä kehittää leikki melkein mistä vain!
      Kiitos, pieni lomanen tekee kyllä hyvää ja tulee ihan tarpeeseen :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!