Siivousta ja värien karsintaa olohuoneessa

Yhteistyössä Valkoinen Lautturi verkkokaupan kanssa


Helteet loppuivat, ja ilma raikastui siinä määrin, että nyt sisällä pystyy taas puuhastelemaankin. Kuten olen kertonut, meillä on helteillä tosi kuuma, niinkuin varmasti monessa muussakin kodissa jossa ei mitään lämpöpumppuja ole. Innostuin jopa siivoamaan, mitä on tullut onnistuneesti välteltyä melkein koko heinäkuun :-D Samassa rytäkässä päätin pestä sohvasta päälliset, ja uudistaa muutenkin olohuoneen värimaailmaa ihan vaan vaihtelun vuoksi. Sohvanpäälliset olivatkin juuri sen näköiset, että pienillä varpailla on juostu ensin pihalla ja siitä suoraan sohvalle. Kukapa kesällä niin kenkiä kaipaisikaan ♥



Olohuoneemme on ollut jo pitkään hyvin saman kaltainen sisustukseltaan, ja värit muuttuvat vain satunnaisten uusien koristetyynyjen muodossa. Tässä piilee kuitenkin yksi sisustuksemme kulmakivi; ihan oikeasti ei tarvitse vaihtaa kuin pari tyynynpäällistä, niin koko huoneen ilme on aivan toinen! Isot pinnat ovat vaaleat, sohva harmaa, ja matto luonnonvalkoinen. Aiemmin muutamalla tyynyllä sai värimaailman suorastaan värikkääksi, ja nyt taas toiseen suuntaan värit ovat hyvinkin maanläheiset. Pinkit ja keltaiset saivat hetkeksi väistyä, ja tilalle tuli ruskeaa, mustaa, valkoista, harmaata, sekä kasvien vihreys. Ulkoa tulee vielä nyt runsaasti vihreää lisää, mutta syksyn tullen sieltä tulee sisäänkin ruskan sävyjä, varsinkin keltaista koska takametsikkömme on pääasiassa haapoja ja koivuja.



Sohvalle pääsi nyt myös pari uutta tyynyä, taaempi neulastyyny sekä etualan kuusityyny, molemmat merkiltään Fine Little Day. Vaikka kuosit on hieman talviset, sopii nuo luontoteemallaan mielestäni myös muihin vuodenaikoihin varsin hyvin. Taaempi männynneulanen on varsinkin omaan silmääni tosi kiva ja ajaton kuosi! Tyynyt lähetti minulle Valkoinen Lautturi-verkkokauppa, jossa on saatavana muitakin saman merkin tuotteita: https://valkoinenlautturi.fi/tuote-osasto/fine-little-day  Nahkatyynyt ovat omatekemiäni, ja niitä on ollut kiva yhdistellä erilaisiin väreihin.


Tässä vielä vertailun vuoksi samasta nurkasta kuva eri värisillä tyynyillä. Koristetyynyjen lisäksi seinältä on yksi pieni kuva vaihtunut keltaisesta mustavalkoiseen, ja pöydän kukat ovat erilaiset. Muuten kaikki on ennallaan, mutta tunnelma on tosi eri. Toki valon värikin vaikuttaa tilaan, vasen kuva on otettu keväällä auringossa, ja jälkimmäinen nyt heinäkuun lopussa pilvisenä päivänä.


Huomenna alkaakin elokuu, ihanaa!

*Fine Little Day-tyynyt saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!