Aatonaatto ja valmisteluja



Huomenna on jouluaatto. Kiireet alkavat olla ohi, ja nyt rauhoitutaan nauttimaan tunnelmasta. Meillä kävi eilen jo ensimmäiset vieraat tonttuasioilla, ja tänään pidimme "kinkkukahvit" vanhempieni kanssa. Olemme siis osittain jo aloittaneetkin joulun vieton. Tänään vielä iltasella vähän paketointia kun lapset on saatu nukkumaan, mutta muuten alkaa kaikki olla jo hyvällä mallilla. Valehtelisin jos väittäisin, ettei yhtään tullut kiire tai etten olisi hermoillut työmäärää, mutta nyt on toisaalta ihanaa nauttia työn tuloksista :-) 



Lapset ovat leiponeet innokkaasti pipareita, ja ensimmäiset erät on jo syötykin :-D Pikku puuha on selvästi ollut kuitenkin heille mieluisaa, ja on lievittänyt pientä joulun odotuksen jännitystä ♥ 


Puolisoni joka on perheen joulutorttu-spelialisti, otti viime joulun hitin, lumihiutaleen muotoiset tortut haltuun. Näistä tuli kyllä kivoja, kun hilloa saa joka puraisulla. Iso peukku näille, malli jää varmasti jatkossakin käyttöön!



Tänään veimme pikkulinnuille lyhteet metsään. Toinen lyhde tuli keittiön ikkunan taakse, ja toisen veimme tulevan uuden kodin pihaan, eli tontille. Sinne meni myös pieni tonttu lyhteen viereen pitämään vahtia. Samalla käytimme vanhempiani tontilla katsomassa paikkoja. Vielä ensi joulua ei juhlita siellä, mutta ehkä jo sitä seuraavaa? 


Nyt toivotan teille kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulua ♥



2 kommenttia

  1. Täällä on myöskin jouluvalmistelut tehty ja jouluvieraiden kanssa nautittu glögeistä.
    Oikein ihanaa ja tunnelmallista Joulua teille! <3

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!