Maaliskuun helmiä

 


Hei vaan! Aika rientää, ja huomaan että edellisestä postauksesta on jo tovi. En voi tajuta että maaliskuu on jo puolivälissä ja ylikin! Eilen oli tyttären 9v synttärit, tässäkin yhteydessä tekisi mieli päivitellä ajan kulua. Vastahan kerroin täällä blogissa että hän on syntynyt..! 

https://talostakoti.blogspot.com/2012/03/vihdoinkin.htmlMaaliskuussa meillä on toinenkin synttärisankari, kun herra P täyttää loppukuusta 13. Pientä teiniyden siementä on jo havaittavissa... Kun lapset oli pieniä, ajattelin kauhunsekaisin tuntein aikaa jolloin kaikki tulee olemaan yhtäaikaa teinejä. Ei mene kauan! 

Nämä maaliskuun lapset on meillä vähän korona-ajan väliinputoajia. Viime vuonna oltiin kutsuttu juhlat koolle ja tilattu leipomosta iso kakku, kun juuri samaan aikaan alkoi se kunnon hässäkkä. Jouduimme perumaan juhlat, ja syömään jättikakkua keskenämme. Ajatus siitä, että noinkin pienen lapsen elämästä peruttaisi jo toiset synttärijuhlat peräkkäin, tuntuu todella epäoikeudenmukaiselta. Yritämme siis saada edes pienet porrastetut juhlat pidettyä jossakin vaiheessa kevättä. Omalla porukalla toki herkuteltiin hieman eilen, kun oli hyvä syy syödä kakkua ♥Kotiblogi elelee hiljaista kauttaan edelleen, mutta aika pian voisin alkaa jo näyttämään uudelta talolta ekoja  vähän valmiimpia pintoja. Toki Instagramissa olen jo jotain esitellytkin. Sisustusmateriaaleista on tulossa jonkun verran kaupallisia yhteistöitä eri kanaviini, olen saanut mahtavia yhteistyökumppaneita projektiimme mukaan! 
Raksalla on nyt vähän välivaihe, saamme vasta ensi viikolla kattopaneelit jotka pitää vielä maalata ennen asennusta (kahteen kertaan). Niitä odotellessa olemme hioneet märkätilojen lattioista betoniliimaa ja koettaneet saada pienen kylppärin seinälaattoja päätettyä. Sanoin me, mutta tarkoitin minä, eh. Puolisolla on ollut työssä hässäkkää, eikä olla ehditty työmaalle edes iltaisin. Toiveet on korkealla että pian taas helpottaisi edes sen verran että ehtisimme taas välillä raksailemaankin. Tällä menolla ensi kesänä muutto on haave vain :-D 


Mitä harvemmin postaan tänne blogiin, sitä korkeammalle tuntuu kynnys nousevan. Kuvia ei ole, ja aiheetkin on aikalailla näitä arkisia kuulumisia. Kiinnostaisiko teitä kuulla uuden talon suunnitelmista nyt kun valmista ei ihan vielä ole näyttää? Voisin ainakin avata meidän panosta-pihistä-kohteita ja esimerkiksi ajatuksiani uuden pihan toiminnoista? Postausideoita ja toiveita saa myös mielellään ehdottaa! 

Mukavaa kevään odotusta! Itse kuuntelin tänään rastaan lurittelua puun latvassa ja siitä tuli todella keväinen fiilis. Ihanaa!

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :-) En ole blogia jättämässä vaikka postausten välit on venyneet välillä pitkiksikin. Eiköhän uuden kodin valmistuttua juttua taas riitä vaikka kuinka, pihan laitot ja kaikki vielä sielläkin edessä.

   Poista
 2. Onnea kauniille nuorelle neidolle ! ihanaa kun sinulla on tyttö ! Kuinka aika rientääkään, katsoin linkkiäsi 9 vuoden taa, huomasin että minäkin olen seurannut blogiasi ainakin tuosta saakka. Hyvää ja aurinkoista kevättä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen samaa mieltä, pojat on ihania mutta on tosi mukavaa että perheessä on kaksi tytärtäkin. Vanhempi on jo omillaan, mutta me tämän pikkuneidin kanssa pidetään kodin tyttöenergiaa yllä :-D
   Mahtava kuulla että olet jo noin pitkään kulkenut blogin ja meidän perheen mukana! Kiitos! ♥
   Aurinkoisia kevätpäiviä sinullekin!

   Poista
 3. Minäkin mielelläni luen kuulumisia ja myös uudesta talosta juttuja. Ei haittaa lainkaan, vaikka ei olisi aina kuvia. Eikä tietenkään haittaa sekään, että talolla on vielä keskeneräistä, sehän kuuluu asiaan:) aurinkoista kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva kuulla! Jotenkin olen alkanut ajatella, että pitäisi olla aina joku timanttinen aihe postauksissa, että kannattaa julkaista :-D Tuo oli hyvä huomio, ettei kuvissa tarvitse ollakaan valmista. Tämäkin on vähän hassua, mutta omassa mielessäni olen ajatellut että vasta valmiista kannattaa laittaa blogiin kuvia, koska monet hakee täältä inspiraatiota jne. Että keskeneräinen ei voi olla kovin inspiroivaa... Mutta olet oikeassa, että ehkä voisin laskea tässä rimaa, ja postailla talolta vaikkei valmista vielä olekaan!
   Mukavaa kevättä sinullekin :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!