Uusi matto uuteen olohuoneeseen



Eilen tuli postissa uusi Ellokselta tilaamani villamatto. Ostin maton uuteen kotiin, mutta en malttanut olla testaamatta sitä vähän tännekin. Tämän kodin olohuoneeseen matto on aivan järkyttävän suuri! Ja olohuone tosi pieni. Siitä saa kyllä hyvin itsellekin vähän mittakaavaa että miten paljon isompi se uusi koti onkaan, koska siellä olisi olohuoneessa voinut olla vielä suurempikin matto. Tuosta isompia ei vaan nyt äkkiseltään löytynyt :-D Maton koko on siis 200x290cm.  Olin alunperin valinnut sieltä Ellokselta kauan sitten ihan toisen maton, mutta kun olin vihdoin tekemässä tilausta, huomasin lukea muiden kommentit. Kävi ilmi, että kuvassa kauniin luonnonvalkoinen ryijymatto oliskin oikeasti ihan beige ruskeilla kuvioilla. Juuei. Koska olin kuitenkin matonostoaikeissa liikkeellä, niin tilasin sitten vähän äkkipäätöksellä tämän yksilön. Pikkuisen se tuntuu vilisevän silmissä, mutta uskon että siellä uuden talon isommassa tilassa tuo ilmiö kyllä katoaa :-)

Ettei tulisi annettua taas liian leppoisaa mielikuvaa, lopuksi totuus lasten kanssa valokuvaamisesta. Lelut on kerätty kuvan ulkopuolelle (normaalisti ne on tuossa pitkin olohuoneen lattiaa koko leveydeltä), ja apulainen heiluttaa jalkojeni juuressa kameran jalustaa. Vain ne kuvat joissa apulainen on itsekin, olivat tästä syystä vähän vähemmän heilahtaneita :-D

Meillä on muuten vieläkin nuo synttärikoristeet paikoillaan kun en ole saanut aikaan niitä poiskaan ottaa. Kohtahan se onkin jo vappu, ehkä annan ollakin :-D?


Kivaa viikonloppua kaikille, tänne on luvattu +15 asteen lämpötilaa!


12 kommenttia

  1. Onpas ihanan iso matto, tuollainen iso matto pitäisi itselläkin saada olohuoneeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan aika iso, mutta koko ehkä vähän jopa yllätti :-D Olen mittanauhalla katsonut siellä uudessa olohuoneessa, että vähintään tuon kokoinen pitää olla, muuten se näyttää hölmön pieneltä. Siellä on niin iso ja avara se tila, että vaatii tosiaan matoltakin kokoa ettei muutu kynnysmatoksi :-D Voi olla, että pakkaan maton vielä pussiin ja otan käyttöön vasta muuton jälkeen.

      Poista
  2. Hih, suloinen tuo apulainen :D vaan ihanan iso matto! isossa huoneessa maton todellakin pitää olla iso, eikä mikään postimerkki! Ja tuosta matosta ei ihan heti kaikki karvatkaan ja muruset näkyisi - ajattelee koiraihminen täällä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu apulainen on aina paikalla :-D

      Voi olla, että vähän sellaista karva-asiaa tässä saattoi olla takana minullakin ;-)

      Poista
  3. Tuo on todella kaunis matto :) Ja onpas sulla söpis apulainen siellä!

    Aurinkoista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minustakin se on yllättävän kiva! Alkuperäinen ajatus oli tosiaan jotain ihan muuta, mutta tuo tuli nyt sitten valittua vähän sillai hetken mielijohteesta koska en beigeä mattoa halunnut. Ajatus siitä, että lähtisin kaupoille kiertämään ja etsimään uudestaan sitä täydellistä, ei houkutellut. Se minkä olin jo valinnut, piti olla ihan selvä juttu, harmittaa kyllä vähän, mutta ei tämä tosiaan huono ole tämäkään!

      Poista
  4. Heippa!

    Kurkkasimpa tänne pitkästä aikaa :)
    Onpa kiva iso matto, tuli heti mieleen kun netissä oli jossain ohje maton sijoittelusta huonekalujen suhteen, voi vitsi, Täytyis heti tulostaa itselle johonkin kansioon talteen. Ei niitä sitten enää löydä kun tarvitsis. Siinä oli hyviä vinkkejä miten tilaa voi käyttää ja sen mittasuhteita muuttaa matton koolla ja sijainnilla. No, ei se nyt tässä auta sitä jaaritella :D Ka hyvä se on koeajaa matto valmiiksi, tuntuu sitten omalta uudessa kodissa ;)

    Terkuin,
    Anunanu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ihana kun tulit kurkkimaan, pitkästä aikaa tosiaan! Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo, ihan järkeenkäypää että maton koolla voisi tosiaan vähän hämätä silmää. Nyt tuntuu että olohuone näyttää entistäkin pienemmältä kun matto on melkein seinästä seinään :-D

      Matto on tosiaan koeajolla, eikä maltettaisi edes ottaa sitä pois. Toisaalta jos se jää tuohon, se ehtii kyllä nuhjaantua ennen muuttoa. No, jospa hyödynnän tilaisuuden ja pesen sen vanhan matona ainakin kun on nyt tuo tuossa.

      Tulehan taas käymään!

      Poista
  5. Ihana assari sulla <3
    Matto on kyllä upea ja sopii varmasti hyvin uuteen kotiinne.
    Aurinkoista lauantai iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Assari on kyllä tosi avulias ainakin. Erityisesti tuo jalustan vatkaaminen on ihan bravuuri! :-D

      Poista
  6. Voi hihii tuota söpöä apulaista. ;) Hieno matto - varmasti hyvä sinne uuteen tilaansa. Vaikken kyllä valittaisi koosta tuossakaan paikassa. Se sitoo kalusteet hyvin yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matton on kyllä melkein kuin kokolattiamatto täällä, mutta ihan kiva kyllä kun ollaan sitä nyt vähän aikaa tuossa katseltu! :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!