Kettu seinällä ja kirppismuistutus


Keskiviikkona Habitaresta ostamani kettujuliste piti saada mahdollisimman pian esille. Ajoin silloin messuilta lähtiessäni heti kaupan kautta ja hain kehykset, ja eilen naputtelin taulun jo seinälle. Se on tosi ihana! Kaveriksi taululle kehystin samalta Teemu Järven osastolta saamani mainoskortin, koska nuo sienetkin oli minusta hirmu sympaattiset. Luontoteemaan sopi vielä kivasti kolmanneksi osapuoleksi tuo oma ruska-aiheinen keramiikkatyöni, joka alkaa olla pian taas syksyn myötä ajankohtainen. Ripustin ketun niin, että se ikäänkuin katselee tuota korkealla olevaa Virpi Mäkisen taulua ja sen lintuja. Mutta ihan sillai lempeästi vain, ei yhtään pahat mielessään .-D

Tällä viikolla on ollut puuhaa enemmän kuin monena muuna viikkona yhteensä, mutta eipä haittaa, se on vaan mukavaa vaihtelua! Huomenna on vuorossa sisustusbloggaajien kirpputori Pasilan veturitalleilla (ne on ne vanhat punatiilirakennukset siellä montussa), sinne olen saanut pakattua mukaan jo ainakin retrokankaita, lamppuja, astioita, vanhan kodin "navettanaulakon", 70-luvun äitiyspakkausmakuupussin ja vaikka mitä muutakin. Tervetuloa siis kaikki ostoksille! Huomatkaa kuitenkin, että läheisen tietyömaan vuoksi tapahtuma on autoton, saapukaa siis julkisilla kulkupeleillä tai jalan. Kauempaa tuleville lähistöllä on ainakin Messukeskuksen parkkihalli, maksullinen toki, mutta siinähän tulisi samalla käytyä sitten Habitaremessuillakin ;-) Ja käteistä, mielummin pientä rahaa mukaan, niin kauppa käy kaikilta sujuvammin. Nähdään siis siellä!
17 kommenttia

 1. Söpö kettu :) Hitsi kun asutaan täällä periferiassa, niin kaikki kiva on kaukana...tai no onhan meillä vaara- ja tunturimaisemat ja ruska jos positiivisesti haluaa ajatella. Mutta äksöniä kaivattaisiin ! Blääh :(

  Kivaa viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunturimaisemat joka päivä on kyllä paljon parempaa kuin yksi päivä kirppiksellä! <3

   Poista
  2. Meinasin ehdottaa samaa! :-D

   Poista
 2. Ihanaa, että kerrankin minä pääsen osallistumaan pääkaupunkiseudun kirppikseen. Olen nimittäin tulossa blogiarvontapalkintolipullani elämäni ensimmäistä kertaa Habitareen ja siinä samalla tulee käytyä myös tuolla kirppiksellä. Oon niin pähkinöissä täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva että pääset paikalle! Kannattaa varautua esim vesipullon kanssa, koska ainakin aikaisempina vuosina sisään on joutunut ihan jonottamaan, ja nyt on kai aika lämmintä ilmaa luvattu. Tavataan siellä! :-)

   Poista
 3. Ei hitsi vieköön, näin tuon sienikortin jo Instagramissakin, MUTTA luulin ihan tosissani että siinä on kaksi mäyräkoiraa! :D Hienoja on silti, vaikka sieniä olivatkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, en kestä! Nyt minäkin näen ne mäykkyinä! :-D

   Poista
 4. Söpöliinit, nuo sinun taulusi... Aika meni ihan siivillä tuolla kirpparilla, ja kivaa oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään niistä itsekin! Ja aika todella lensi, etukäteen ajattelin että miten sitä jaksaa niin monta tuntia, mutta lopulta yhtäkkiä olikin iltapäivä :-)

   Poista
 5. Symppis kettu! Perjantaina tsekkailin aikatauluja, että olisin hurauttanut la-aamuna kirppikselle - oliskin ollut jännittävää nähdä :D kun melkein näillä kulmilla nykyisin asun, vaan aamulla metsä vei sitten voiton, kun aurinko paistoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, olisi ollut kyllä tosiaan kiva tavata! Mutta ymmärrän täysin että metsä voitti :-)

   Poista
 6. Kivan näköinen sohvanurkkaus. Tuo tummapintainen pöytä on kaunis, jotain samantyylistä meille haikailen.

  Jos mulla olisi pidempi pinna jonottamisen suhteen, olisin tullut kirpparille. Olihan sinne tällä kertaa samalla lailla jonoa kuin viimeksi? Ettei rupea harmittamaan... Sulta olisin ostanut sen makuupussin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytä on kiva, taas näitä äitini kierrätyskeskuslöytöjä :-D

   Ja tiedätkö kun ei ollut tälläkertaa! Olisitpa tullut vain, nyt oli oikeasti tosi hiljaista jopa, ihan eri meininki kuin aikaisempina vuosina! Itsekin olen ollut jonottamassa esimerkiksi viime vuonna, ja luulin että nytkin olisi ollut ryysistä, mutta ei tosiaan ollut. Vähän harmi, aika pieneksi jäi monilla myyntikin.

   Poista
  2. Ja pakko sanoa, että pussi jäi myymättä ;-)

   Poista
  3. Jaa jaa, pitäskö tässä ruveta kaupanhierontaan ja hintaneuvotteluihin?

   Poista
  4. No mikä ettei! Pistä vaikka meiliä mulle jos oikeasti sen haluat, en edes pyytänyt siitä kovin kummoista summaa, mutta siellä ei selkeästikään ollut vain oikea kohdeyleisö paikalla. Sinä tiedät missä me asutaankin, niin tulet vaikka möksämatkalla sen joskus hakemaan? :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!