kotiliesi

Kumpi?


Törmäsin eilen rautakaupassa jättimäiseen jouluvalo-osastoon valoporoineen päivineen. Tänään poimin pihalta kesäisen kukkakimpun. Hämmennyin. Onko nyt kesä vai syksy vai joulu vai mikäihme?

Villasukat vai t-paita? Takka vai ilmastointi? Tunnelmointi vai energisyys? Punkku  vai valkkari? Vain elämää vai Posse? Puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä? Nyt vai huomenna? Sie vai mie?

Villasukat, valkkaria, Vain elämää ja kesäiset kukat. Sellainen suora tälläkertaa :-D Kivaa iltaa kaikille!

10 kommenttia

 1. :)

  Mut siis jouluvalot??? Oikeesti...

  Jessy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihan oikeesti! Meinasin lentää pyrstölleni kun näin sen, se oli sellainen iso osasto täynnä niitä jouluvaloja ja muuta joulukamaa :-D

   Poista
 2. Vähemmästäkin sekottuu! Mä menin ihan sekaisin, kun mietin joka lauseen kohdalla KUMPI - KUMPI =D

  VastaaPoista
 3. Siis nythän on vielä kesä, minäkin keräsin kukkakimpun pihasta tänään. :) En ymmärrä kun kauppaan oli tulleet jo joulukalenterit ja suklaakonvehdit. Pitäisikö niitä nyt kolme kuukautta vetää napa paukkuen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti taitaa olla niin, että joka vuosi ne laitetaan aikaisemmin! Minusta ennen on sentään mennyt lokakuulle asti, mutta nyt jo syyskuun puolella :-D Tulevaisuudessa on varmaan jouluhommat esillä ympäri vuoden?

   Poista
 4. Mä kävin savossa reissussa ja kyllä vaan, siellä oli jouluvalo-osasto kans täydessä loistossaan Halpa Hallissa. Siis nythän on kesä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko kesä? Vai syksy? Vai sittenkin pikkujoulu? :-D :-D

   Poista
 5. Kyllä alkaa kaupoissa joulutohinat vaan joka vuosi aiemmin ja aiemmin, ei voi ymmärtää :)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!