Arki

Arkea. Keltaiset minikumpparit. Maanantain tsemppiruusut. Kahjo maton kanssa painiva kissa. Siilit makkarin seinällä. Karjalaismummo pianon päällä. Kaunis lamppu, pitkäaikainen haave. Lastenhuoneen toivotukset. Kasvi, joka ei ole katsonut kalenteria, koska tekee vielä uutta lehteä. 

Arki olisi myös paljon päässä pyöriviä ajatuksia, siivousta, lasten naurua ja tappelua vuoronperään, oman itsen etsimistä, siivousta, huolta tulevasta, siivousta, ruuanlaittoa, pyykkäystä, lasten syntymäpäivien suunnittelua, siivousta ja kuskaamista. Mutta mennään nyt tänään näillä kuvatunnelmilla mielummin :-)


Perjantaina minua odottaa pieni ja erittäin tervetullut irtiotto kodinhengettären hommista. Pääsen paikallisten blogitovereiden kanssa ensin syömään Sinneen ja vielä kuuntelemaan Edu Kettusta akustisesti. Kuulostaa ihanalta, kolme yötä jouluun siis! :-D Jaksaa, jaksaa!

8 kommenttia

 1. Ihania arjen palasia! Irtiotto on välillä paikallaan! Perjantaina nähdään ;)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä kun ottaa aina tiukalla rajauksella kuvia, niin saa ihan siistejäkin :-D

   Poista
 3. Hei mistä noita teksti juttuja saa. Tuo millä oot kirjoittanut kauniita unia palleroiset. kun oon monessa blogissa kattonu noita. Olis aika kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellainen pakkaus missä on paljon kirjaimia ja merkkejä. Olen ostanut omani Tukholmasta, joten en valitettavasti osaa sanoa missä niitä suomessa voisi olla. Merkiltään ne on Ommdesign, luulisi että suomessa ainakin erikoistuneemmat lelukaupat tms myisi? Tai netistä jostakin?

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!